Piata de piese auto online, crestere impresionanta in ultimii ani

1 minute, 56 seconds Read

piese auto onlinePana recent, piata de piese auto cunostea o singura metoda de achizitie: magazinele de profil. Fie ca erau magazinele de profil de la coltul strazii, fie ca erau magazinele mari, ale brandurilor foarte cunoscute, singura solutie de achizitie a unei piesa auto era sa te deplasezi pana la magazin si sa faci achizitia in mod fizic. Astazi, piata a cunoscut o schimbare dramatica si din ce in ce mai multi oameni prefera sa comande piese auto online. Majoritatea magazinelor de piese auto opteaza pentru transferul in mediul online iar acest lucru se vede printr-o serie de beneficii, atat asupra vanzatorilor, cat si asupra cumparat0rilor:

  • Piesele auto sunt mai ieftine. Magazinele online nu necesita un spatiu cu vad bun, deci elimina din start cheltuielile uriase pe chirie. Piesele pot fi tinute intr-un depozit, de unde sunt livrate ulterior catre clienti;
  • Magazinele isi pot construi o baza de clienti mult mai usor. Este mult mai simplu sa pastrezi informatii despre clientii care au comandat online decat despre clientii care au venit sa cumpere o piesa dintr-un magazin fizic. Dupa o comanda online ai automat acces la un numar de telefon si la o adresa de email si ori de cate ori vrei sa transmiti o noutate, ai cui sa o faci;
  • Este mult mai comod de ambele parti. Flexibilitatea si comoditatea pe care o cunosc clientii care comanda online este cat se poate de logica. Acestia nu trebuie sa se mai deplaseze pana la magazin pentru a gasi piesa de care au nevoie, ci pot cauta cu usurinta pe Google ” piese auto Opel ” sau ” Piese auto Dacia”, gasind imediat tot ceea ce solicita. De cealalta parte, magazinele online nu trebuie sa mai faca fata aglomeratiei si clientilor nemultumiti, putand sa isi organizeze mult mai bine timpul.
  • Clientii sunt mult mai informati. Comandant piese auto online, clientii beneficiaza de o informare mult mai buna, putand sa gaseasca cu usurinta magazinul care ofera cele mai mici preturi sau piesele de cea mai buna calitate. In plus, datorita blogurilor de informare pe care le au magazinele online, clientii isi pot cunoaste masinile din ce in ce mai bine.
Vezi si:  Anvelope Nokian, fara dileme

Asadar, daca esti in cautarea unor piese auto, cea mai buna solutie este sa cauti sa achizitionezi piese auto online, deoarece este mult mai confortabil si de cele mai multe ori, mult mai rentabil.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.