service reparatii cutii automate

Service reparatii cutii automate

author
2 minutes, 25 seconds Read

service reparatii cutii automate

Daca aveti o masina care este dotata cu cutie automata in locul celor obisnuite, atunci cu siguranta stiti ca acestea sunt mult mai sensibile si necesita reparatii mai dese, precum si intretinere mai speciala.

Ideea este ca, nu toate service-urile care se ocupa de repararea componentelor masinilor doresc sa repare si cutiile automate, acest lucru se intamoladatorita faptului ca modelul de constructie al acestora este mult mai complicat si necesita mult mai mult timp acordat pentru o reparatie sau un control.

Daca intampinati o astfel de problema, care are legatura cu cutia automata a masinii,atunci solutia perfecta la problema dumneavoastra suntem noi, un service reparatii cutii automate. Noi, executam orisice lucrare legata de defectele care apar in timp din cauza uzurii la masini.

Tipuri de cutii automate

La oricare service de reparatii cutii automate puteti afla, sau daca déjà stiti din alte surse ca exista mai multe tipuri de cutii automate.

Un prim exemplu sunt cutiile multitronice dezvoltate de cei de la Audi. Aceasta cutie de viteze are unele dezavantaje si anume ca treptele deviteza se schimba prea rapid, cauzand incomoditati.

O denumire generalizata, folosita de fiecare marca de masini sub alt nume este cutia triptonic. Aceasta permite ca soferul sa poata selecta singur treptele de viteze daca doreste.

Se mai identifica si cutiile easytronic, cutiile tipice automate. Aceste cutii nu afecteaza performanta masinii, ba chiard in contra, duc la scaderea consumului de conbustbil utilizat.

Vezi si:  Asigurarea CASCO

Simptome a unor viitoare defecte la cutiile automate

Daca aveti o defectiune cu cutia de viteza automata, atunci in serviceurile de reparatii cutii automate, angajatii respectivi vor fi cei mai in masura sa va precizeze ce problema exista. Insa, dumneavoastra puteti sa clarificati acest lucru chiar daca nu dispuneti de toate cunostintele necesare.

Defectiunile la cutiile automate pot avea multe cauze. Insa exista unele din cauza carora defectiunile se produc cel mai frecvent.

O prima defectiune care poate aparea este socul cu care se cupleaza motorul din pozitia Neutral. De cele mai multe ori, cand se intampla un asemenea lucru, problema se identifica la blocul de valve.

Un alt defect care apare la cutiile automate este prezenta unui soc cand se schimba treptele de viteza in mod automat. Defectele care duc la aceste simptome sunt de obicei erorile in calculatorul cutiei de viteze sau la instalatia electrica a acesteia.

In alte cazuri, daca este defect convertitorul de cuplu al cutiei de viteze automate, atunci acesta prodece trepidatii, sau altfel numite senatie ca masina merge pe un drum cu denivelari.

De ce sa alegeti serviceul nostru de reparare cutii automate ?

Ceea ce va punem noi la dispozitie prin service de reparatii cutii automate este executarea cat mai rapda a cerintelor clientilor si profesionalismprecum si calitate in rezolvarea problemelor aparute la cutia de viteza automata a masinii.

Experienta vasta pe care o avem ne ajuta sa ne respectam toate angajamentele, astfel incat clientii sa fie cat mai multumiti posibil

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.