Despre service-urile auto

author
1 minute, 48 seconds Read

Vizitele la service sunt indispensabile. Autovehiculele au nevoie de intretinere si, mai rau de atat, se intampla ca de multe ori sa se strice cate ceva si sa ajungem la service. Nu exista detinatori de automobile care sa nu fi fost macar o data la un service auto. Cum vizita la un service auto este o cheltuiala de care nu putem scapa, atunci de ce sa nu ne folosim de cele mai bune servicii?

Fie ca este vorba de o verificare de rutina, de schimbarea consumabilelor sau de schimbarea unui cardan, telescop sau alta piesa importanta, noi ar trebui sa ne bucuram de servicii de calitate. Iar multe service-uri din Romania nu ofera servicii tocmai bune, chiar daca preturile sunt destul de mari.

Cele mai bune servicii le ofera service-urile care chiar doresc sa-si creeze o buna reputatie, axandu-se pe nevoile clientilor in special. Un service auto de calitate incearca va dispune de un personal politicos care va incerca sa relationeze cu clientii. Fiindca un detinator de service stie ca daca actualul client este multumit, acesta se va intoarce atunci cand va avea nevoie de reparatii la masina. Iar asta este garantat.

Sunt totusi si servicii pe care un service auto normal nu le poat efectua. Daca in schimbarea unor piese nu este nici o problema, repararea unora poate fi o piedica. Planetara, axul cardanic sau cutia de viteze rareori pot fi reparate intr-un service auto normal. Dar cu toate acestea, exista si service-uri profilate pe astfel de raparatii. Una din firmele care se ocupa de reparatii cardane este Mechanikus, care detine site-ul http://www.reparatii-cardane.ro si au sediul in Bucuresti.

Vezi si:  Cum stiu daca masina mea Tesla vine din State sau din China?

Cum alegem un service auto?

-In primul si in primul rand trebuie sa ne bazam pe recomandari. Cu totii avem prieteni care au masina. Sa le cerem sfaturi cu privire la ce service sa apelam este cea mai buna solutie.

-Sa nu apelam la service-uri cu o proasta reputatie. Chiar daca avem doar de schimbat niste consumabile.

-Sa consultam preturile. Unele service-uri au preturi mult mai mari decat altele, iar daca reparatia masinii se face pe banii nostri, si nu pe asigurare, atunci pretul este un factor decisiv.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.