Vanzare piese si accesorii auto prin intermediul unui magazine online

author
1 minute, 15 seconds Read

AlexBea Auto Group este o firma din Cluj-Napoca specializata in comercializarea de piese auto Cluj, la nivel national, pentru persoane atat fizice cat si pentru cele juridice, la preturi avantajoase. Prin intermediul magazinului online de piese si accesorii auto, firma noastra pune la dispozitie o varietate de piese auto produse de cei mai prestigiosi producatori auto la nivel mondial. Dispunem de piese auto pentru cele mai importante marci de autoturisme, atat noi cat si vechi, dintre care amintim: Dacia Logan, Sandero, Ford, Fiat, Opel, BMW, Mercedes, precum si modelele Dacia 1300, 1310, 1400 sau Dacia Papuc.

Achizitia unui autoturism nou reprezinta un efort financiar considerabil pentru oricine, persoana fizica sau juridica, mai ales atunci cand achizitionarea se face in rate sau in leasing. Detinerea unei masini inseamna o responsabilitate in plus pentru o persoana, cheltuielile privind asigurarea casco si apoi cea obligatorie, anvelope sau intretinerea periodica, toate acestea reprezinta costuri esentiale pe care o persoana va trebui sa le suporte atunci cand va hotara sa-si achizitioneze un autoturism.

Pe langa multitudinea de piese auto care se regaseste in magazinul nostru, punem spre vanzare diverse accesorii auto, becuri auto, uleiuri auto sau stergatoare parbriz, precum si alte produse de care are nevoie masina dumneavoastra. Livram oriunde in Romania, prin curier rapid, coletul urmand sa ajunga in maxim 48 de ore la destinatie. La comenziile mai mari de 300 de lei livrarea este gratuita.

Produsele noastre sunt transportate, in siguranta, in ambalajul original, sigilat, al producatorului, iar greutatea maxima admisa pentru un colet este de 30 kg / expediere.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.