Alegeti mobilier versatil pentru locuinta dumneavoastra

author
1 minute, 52 seconds Read

Este foarte practic sa alegeti piese de mobilier pe care le-ati putea folosi in aproape orice camera din locuinta dvs. in felul acesta, schimbarea atmosferei din casa sau redecorarea poate fi floare la ureche.Urmatoarele sfaturi pot fi aplicate in alegerea mobilei de living sau de dormitor, fie ca vorbim de un spatiu mai mic sau mai mare:
1.Daca nu aveti o casa foarte mare, alegeti mobilierul si accesoriile cu dimensiuni mai mici. Vor incapea in mai multe spatii, cat timp le mutati prin casa. De asemenea, vor fi mai usor de mutat.
2.Alegeti piese care au multe sertare sau spatii de depozitare, cum ar fi un cufar vintage sau un spatiu cu multe sertare mai mici. Astfel de accesorii pot fi folosita in dormitor, living, camera de zi si altele. Daca alegeti sa va faceti mobilier la comanda, problema este rezolvata, pentru ca puteti da dvs. indicatii producatorului.
3.Alegeti o culoare placuta, naturala sau neutra, cum ar fi cremul, verdele inchis, negrul pentru piesele de mobilier mai mari. Culoarea aceasta va permite sa alegeti piese de mobilier mai mici, foarte colorate, fara a incarca spatiul.
4.Alegeti mai degraba doua fotolii in loc de o canapea mare. Fotoliile sunt mai suor de mutat si se pot transforma intr-un loc „de discutii”, in coltul unei camere sau pot fi puse in colturi separate, creand simetrie.
5.Faceti-va o colectie de perne, materiale si accesorii care se vor armoniza cu culoarea pieselor mari de mobilier. Veti putea sa schimbati mereu lookul camerei, chiar si in functie de sezon. Pe un fotoliu verde, spre exemplu, ati putea aseza o perna galbena cu motive florale pentru vara si un crem distins cu margini maronii pentru toamna.
6.Cumparati lampe, vaze, scaune si perne in perechi. Ele vor adauga simetrie si continuitate camerei. Pe cand veti muta piesele, va vor da de asemenea optiunea de a utiliza cate o piesa in fiecare camera daca este necesar.
7.Alegeti o schema de culori si cumparati diverse accesorii in functie de ea. Incepeti cu albul sau cu culoarea principala si alegeti accesorii complementare. Daca folositi aceeasi culoare dominanta in toata casa, va va fi usor sa mutati mobilierul de living in dormitor si invers. Mobila va arata foarte bine si asortata oriunde ati pune-o.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.