Supravegherea video este o necesitate?

1 minute, 15 seconds Read

Beneficii ale instalarii unei sistem de supraveghere:

Exista o mare varietate de beneficii, ce urmeaza sa vina in urma instalarii unei camere de supraveghere video.

– Unul dintre cele mai mari beneficii ale unui sistem de securitate este ca veti fi linistiti stiind ca acasa sau la afacere exista monitorizare 24 de ore din 24.

– Crearea unui factor de descurajare pentru hoti / infractori, va ajutala eliminarea oricarei pierderi datorate furtului sau distrugerii bunurilor dumneavoastra.

– Majoritatea companiilor de asigurare asigura un discount proprietarilor de locuinte si companii atunci când acestia aleg sa-si instaleze un sistem de securitate activ, impreuna cu un dispozitiv de monitorizare standard (alarma).

– Monitorizarea angajatilor este un alt punct forte a supravegherii video. Ca urmare a monitorizarii puteti fi sigura ca randamentul angajatilor va creste considerabil.

– In cazul in care se intampla un incident, veti fi siguri ca infractorii vor fi prinsi de catre organele competente, ca urmare a inregistrarilor video ale nefericitului eveniment.

Conform celor mai recente statistici criminalitatii, exista un jaf care are loc, in medie, la fiecare 2 minute in Romania. Aceasta tendinta a fost in crestere, ca urmare a scaderii economiei. Valoarea cheltuita pentru un sistem de supraveghere video, trebuie privita ca o investitie in siguranta dumneavoastra si a familiei, cat si a bunurilor ce pot fi furate sau distruse. In concluzie sistemele de supraveghere video va sunt de un real folos pe termen lung.

Pentru a reduce toate lucrurile neplacute prezentate, echipa noastra va poate ajuta sa scapati de grijile cotidiene.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.