Ce este Common Rail?

author
1 minute, 21 seconds Read

Common Rail este indiscutabil tehnologia diesel a prezentului si viitorului in auto.

Economia de carburant imbunatatita, performantele si emisiile sistemelor Common Rail indeplinesc atat cererile consumatorilor cat si cele legislative.

Se estimeaza ca parcul auto al Europei contine 20 de milioane de sisteme Common Rail in acest moment.

Cresterea substantiala a tehnologiei Common Rail este cea mai mare provocare a momentului in industria diesel. Delphi va poate ajuta sa va pozitionati afacerea incat sa profitati de aceasta oportunitate substantiala in domeniul aftermarket diesel.

» Ce este Common Rail?

Common Rail este un sistem de injectie a carburantului care separa generarea presiunii de injectia de carburant. Injectiile multiple din timpul fiecarui ciclu motor permit un control eficace al emisiilor si economie de carburant. Cantitatea injectata, temporizarea si presiunea sunt controlate independent rezultand o mai buna performanta a motorului.

Preocuparile crescande pentru efectele incalzirii globale si economia de carburant in Europa duc la norme tot mai restrictive pentru emisii. Sistemele de alimentare Common Rail sunt dezvoltate cu alinierea la aceste cerinte.

Introducerea Common Rail revolutioneaza acceptarea motorizarilor diesel in vehiculele pentru pasageri. Aceasta rezulta in implicatii de service semnificative pentru domeniul diesel aftermarket.

» Cresterea

Tehnologia de injectie moderna Common Rail se regaseste la toate vehiculele de pasageri noi cu motor diesel din Europa. Numai Delphi are in acest moment 5 milioane de sisteme Common Rail in parcul European astazi, cu aproximativ 12 milioane de sisteme Delphi prevazute a fi instalate in Europa pana in 2012.

Injectoare delphi Common Rail sunt deja instalate pe multe dintre autovehiculele Ford, Renault, Jaguar, Peugeot, Citroën, Mercedes, Kia, Ssangyong si Hyundai si multe alte modele de top sau marci auto in curs de dezvoltare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.