Cum sa-l uiti pe fostul mai usor?

2 minutes, 24 seconds Read

 

Una dintre principalele caracteristici ale perioadei de tranziție post-dragoste este inerția psihologică. Este deosebit de evident faptul că bărbații și femeile, care și-au terminat relațiile de dragoste, tind să mentina subiectul la cald, cu ceea ce se întâmplă cu fostul partener. 

Mulți îndură cu ușurință și fără durere o despartire de partener, în timp ce alții suferă ani de zile, neînțelegând de ce s-a intamplat asa. Atunci când toate metodele tradiționale sunt epuizate, trebuie să recurgi la artilerie grea. Deci, cum sa-l uiti pe fostul mai usor ? Iată principalele modalități de a atinge acest obiectiv:

Spune „Nu” singuratatii

Spune singurătăţii „nu”. De cele mai multe ori, o persoană se aruncă în amintirile dureroase ale dragostei din trecut, rămânând singur timp îndelungat. Dacă nu există nimeni altcineva în apartament pe lângă ea, o persoană devine o pradă ușoară pentru fantomele trecutului, ceea ce o va face din nou și din nou să experimenteze momente ale relației anterioare, desi ar prefera să o uite odată pentru totdeauna.

Pentru a accelera procesul de rămas bun de la o persoană cu amintiri obsesive din trecut, trebuie sa ramai mai mult în compania prietenilor și cunoștințelor. Prin urmare, dacă unul dintre prieteni se oferă să meargă cu tine la o petrecere, la un film sau la un concert, trebuie să accepti cu plăcere această ofertă. Dacă nu iti place acest mod de petrecere a timpului, poti sa oferi tu alte opțiuni.

Scapa de amintiri

Arunca orice iti aduce aminte de fostul. Nu poti sa încerci să scapi de amintirile din trecut, păstrând aproape de pat ursuletul pe care fostul ti l-a daruit. Dacă iti pare rău să arunci aceste lucruri, poti să le oferi cuiva.

Vezi si:  Ce trebuie sa stii despre o sedinta foto nou nascuti?

Uneori, unii oameni sunt sfătuiți să pună toate aceste amintiri într-o cutie și să o ascundă într-un dulap. Aceasta nu este cea mai bună opțiune, deoarece vei fi tentat să arunci o privire la aceste lucruri. Desigur, este foarte greu sa scăpi de ele, insa, este necesar, dacă doresti sa trăiesti o viață normală.

Nu mai poti schimba nimic

Trebuie sa intelegi ca nu poti schimba ceea ce s-a întâmplat deja. Nu te descuraja și nu începe să te simți rău. Priveste la toate aspectele pozitive, pentru că acum esti liber sa ai propria ta viață, reportandu-te la alți oameni.

De asemenea, ai posibilitatea de a face noi cunostinte, inclusiv cu persoane de sex opus, și, probabil, noua ta relație va fi mult mai calda și mai puternica, decât cea de care te agati cu atata inversunare si care, de fapt, nu mai e. Te asteptam si cu alte sfaturi utile privind relatiile sau casnicia pe blog generalist.

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.