7 beneficii ale masajului facial

2 minutes, 21 seconds Read


Ati incercat vreodata masajul facial? Ei bine, masajul facial are o sumedenie de beneficii. Prin faptul ca fata are multe puncte nervoase, se „cere” relaxarea acestora prin sedinte de masaj facial, la fel cum celelalte parti ale corpului se relaxeaza prin sedinte de masaj. Muschii fetei au nevoie de masare periodica, mai ales daca cautati tineretea vesnica.

Exista saloane specializate in diferite tipuri de masaj, specialistii din Salon Noa, din Timisoara ne recomanda minim o sedinta pe saptamana de masaj facial pentru a ne putea bucura de toate beneficiile acestui tip de masaj.

Detensionarea muschilor fetei

O una din cauzele aparitie ridurilor este tensionarea muschilor faciali. Atunci simtim o tensiune la nivelul fetei este nevoie de relaxarea acesteia prin masaj. In functie de tenul specific al fiecaruia se recomanda un anumit timp pentru masajul facial. Pentru tenul gras se recomanda 10-15 min, iar pentru un ten uscat sau normal se poate ajunge intr-o sedinta pana la 20-25 de minute.

Imbunatatirea circulatiei sanguine

Prin comparatie cu alte parti ale corpului, spre exemplu, spatele sau picioarele, muschii fetei necesita aceeasi atentie. Beneficiul adus este intensificarea circulatiei sangelui la nivelul fetei. O circulatie buna a sangelui la nivelul fetei este benefica deoarece sangele transporta oxigen catre toate celulele. Se recomanda masarea in jurul ochilor, gurii si a sprancenelor.

Usurarea accesului produselor cosmetice in ten

Acordarea catorva minute casa pentru cremuirea fetei cu produse cosmetice de calitate si specifice tenului tau ajuta la mentinerea sanatoasa e pielii fetei. Pentru o absorbtie accelerata a cremei se recomanda masarea fetei.

Relaxarea si buna dispozitie

S-au facut studii de specialitate care au demonstrat ca prin masarea fetei intr-un mod profesional minim 20 min se poate ajunge la o stare de buna dispozitie. Printr-o sedinta de masaj facial se poate alunga anxietatea.

Vezi si:  Nu ești convins că trebuie să porți aparat dentar ?

Prevenirea ridurilor

Zilnic muschii fetei sunt predispusi la tensiune, iar lucrul acesta are ca rezultat aparitia ridurilor. Ochii mijiti si fruntea mereu incruntata provoaca riduri la nivelul fetei. Pentru a preveni sau chiar indeparta ridurile este nevoie de sedinte de masaj asociate cu diferite creme de hidratare.

Previne congestiile

Congestiile sinusurilor, printr-un masaj terapeutic se poate ajunge usurarea simptomelor de alergie. Presiunea la nivelul fruntii si durerile de cap se pot datora acumularii de mucus in zona sinusurilor. Pentru a elimina secretiilor de la nivelul mucusului si imbunatatirea drenajului nazal masajul gentil pot fi o solutie.

Facilitarea detoxifieri tenului

Pentru a facilita eliminarea toxinelor din zona fetei este nevoie de stimularea vaselor limfatice prin masaj facial. Linfa are rolul de a elimina toxinele, iar pentru ca aceasta sa fie stimulata este nevoie de masarea muschilor. O sedentarizare a muschilor fetei va avea ca rezultat un sistem linfatic lenes si prin urmare, acumularea de toxine.

Daca doresti masaj facial in Timisoara, sau alt tip de masaj cum ar fi masaj de relaxare sau masaj anticelulitic te asteptam la Salon Noa.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.