Email marketing, un serviciu util de promovare

author
1 minute, 39 seconds Read

Email marketing este un serviciu de promovare in domeniul marketing-ului, prin care poti promova o afacere cu ajutorul serviciului de email (Yahoo, Gmail, etc).

Beneficii aduse de email marketing

Email marketing este un serviciu care implica un cost destul de mic, ceea ce il face abordabil si de catre cei care au afaceri mai mici, nu numai de catre reprezentantii marilor companii. Este un serviciu rapid, pentru ca mesajul ajunge foarte repede la cei carora le este destinat. Poate fi vorba despre o promovare a unui produs, ceea ce inseamna, de exemplu, ca poti sa promovezi un produs nou lansat pe piata. Mesajele pot ajunge la persoane din toata lumea, ceea ce face acest serviciu atat de important.Un lucru important pe care il ofera email marketing este acela ca se poate vedea ceea ce a functionat, dar si lucrurile care nu au mers bine, ca mai apoi sa fie corectate. Cele mai multe dintre paltformele de email marketing ofera posibilitatea de a vedea cate mesaje au fost accesate, care a fost rata de click-uri.
Pentru ca un mesaj sa fie bine primit de care cei carora le este adresat este important ca textul emailului sa nu fie unul foarte lung pentru ca nimeni nu este interesat sa citeasca un text de o dimensiune mare, mai ales ca traim in epoca vitezei. Textul trebuie sa fie unul concis, scris la obiect, care sa transmita un mesaj clar. In cazul in care in emailul trimis inserezi si imagini, acestea nu trebuie sa fie foarte multe, la gramada, ci cateva, cele mai reprezentative.

Vezi si:  Realizare proiect design interior hotel stil clasic

Poti apela la o firma specializata

Un serviciu foarte bun de email marketing il ofera mailagent.ro, platforma specializata in servicii de marketing. Ca sa creezi un mesaj, exista companii care au aceasta specialitate, ceea ce inseamna ca ei se vor ocupa de redactarea si de trimiterea emailului.
De exemplu, pe platforma de marketing MailAgent exista templaturi deja create, ceea ce inseamna ca ai deja mult din munca facuta.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.