Programul „Euro 200” va rula si in acest an 2014

1 minute, 5 seconds Read

Programul „Euro 200” va rula si in acest an 2014 pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziţionării de calculatoare.
Cei care vor beneficia de acest program sunt elevii şi studenţii învăţământului de stat sau particular acreditat, în vârstă de până la 26 de ani, care provin din familii cu venituri brute lunare de maximun 150 lei pe membru de familie, exclusiv beneficiarii unui calculator de tip desktop sau laptop, conform Ordonanţei de Urgenţă 87/2008 (elevii de liceu care au primit calculatoare în noiembrie 2008).

Preturibune.ro vine in sprijinul  programul national Euro 200 in 2014, prin care Ministerul Educatiei va acorda elevilor si studentilor din familii defavorizate peste 40.000 de cupoane in valoare de 200 de euro fiecare pentru achizitia de calculatoare, acestea fiind compuse din: calculator,  monitor, sistem de sunet, tastatura, mouse, cablurile aferente, dar si o gama larga de periferice promotionale oferite gratuit.  Acestea pot fii achiziţionate pe baza cuponul de 200 de Euro, dar si cu o diferenta diferenţa de preţ pentu configuratii mai performante

Beneficiarii programului Euro 200 pot vizualiza pe site-ul nostru oferta completa de sisteme IT oferite in acest program si pot alege configuratia dorita. Oferim suport telefonic pentru o alegere potrivita.

Livrarea produselor se va face absolut GRATUIT indifferent de locatia bebeficiarului cuponului.

3l si prea scurt, multe categorii

author

preturibune

Laptop second hand ieftin - magazin IT- laptopuri sh din import refurbished, monitoare lcd second hand, calculatoare second hand - garantie

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.