Afla programul cinematografului din Pitesti

author
1 minute, 36 seconds Read

Vrei sa stii cand se difuzeaza cele mai populare filme in cinematograful din Mall Pitesti? Obisnuiesti sa mergi la film impreuna cu prietenii tai si vrei sa stii dinainte programul, pentru a-ti putea alege pelicula preferata?

Iata care sunt cele mai populare filme care ruleaza in acest cinematograf si afla zilele si orele in care se difuzeaza acestea:

50 de umbre ale lui Grey

Blockbusterul anului – chiar daca nu a castigat nici un premiu si nici macar nu a fost nominalizat – ba chiar a avut parte de numeroase critici negative, ruleaza in aceasta perioada in Cinema Mall Pitesti.

Spectatorii ii pot vedea pe Dakota Johnson, pe Jamie Dornan, pe Eloise Mumford, pe Jennifer Ehle sip e Max Martini in aceste saptamani in cinematograful din Pitesti. Programul poate fi gasit pe site-ul oficial al acestuia sau in incinta mallului.

Ascensiunea lui Jupiter

Cel mai nou film de science fiction, aventura si actiune regizat de Andy si Lana Wachowski este acum si pe marile ecrane din Pitesti. Filmul ii are in prim plan pe actorii Channing Tatum, Mila Kunis, Eddie Redmayne, Sean Bean, si Douglas Booth si isi poarta spectatorii intr-o lume imaginara, in care Jupiter (Mila Kunis) se metamorfozeaza dintr-o simpla femeie de serviciu intr-un super erou care are sansa de a readuce echilibrul in Univers.

Teoria intregului

Filmul care a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor si care aduce in vazul publicului evenimentele din viata geniului contemporan Stephen Hawking se difuzeaza in prezent si in programul cinematografului din Pitesti Mall.

Regizat de James Marsh, filmul urmareste traiectoria vietii amoroase si profesionale a celui mai inteligent om in viata.

Sponge Bob – Aventuri pe uscat

Desi nu este primul din seria animata regizata de Paul Tibbitt, noul film animat pe care toata lumea isi doreste sa il vada este prezent pe ecranele din Pitesti Mall. Te vei distra copios la aceasta animatie, asa ca nu uita sa-ti iei popcornul cu tine!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.