mese de toaleta

O afacere pe placul femeilor

1
2 minutes, 20 seconds Read

mese de toaletaMediul online este locul in care puteti gasi informatii, produse si servicii extrem de diverse. Printr-un simplu click aveti acces la tot ceea ce va doriti in doar cateva secunde.

Trebuie sa remarcam faptul ca in mediul business, a lansa o afacere in online nu se va realiza intamplator. Desi calculele vor arata ca pentru crearea unui magazin online, dar si pentru mententa acestuia costurile vor fi mult mai mici, o investitia trebuie realizata abia dupa ce a fost efectuata in prealabil o cercetare amanuntita a nisei pe care va doriti sa patrundeti.

Stabiliti-va publicul tinta!

Acesta este un prim pas foarte important. Trebuie sa stiti cui ii veti vinde si cum.  Sa presupunem ca va doriti sa deschideti un site cu mese de toaleta. Acest tip de business este foarte nisat si este o afacere pe placul femeilor pentru ca veti comercializa produse pe care femeile si le doresc.

Ati determinat faptul ca publicul dumneavoastra tinta sunt femeile, pentru ca acestea beneficiaza in principal de produse si in peste 70% din cazuri sunt cele care fac achizitia. Cu toate acestea trebuie sa stiti ca in cazul unei afaceri cu mese de toaleta veti primi comenzi si din partea barbatilor. Fie pentru ca sunt organizatori de evenimente sau pentru ca sotia nu a avut timp si a comandat el. In acelasi timp exista posibilitatea ca masa de toaleta cu oglinda sa reprezinta un cadou.

Ganditi-va o strategie prin sa tratati in mod separat barbatii si femeile pentru ca acestia au interese si comportamente diferite.

Adaptati-va produsele cerintelor!

Daca ati ales sa vindeti produsele femeilor, atunci recomandarea noastra este sa obtineti raspunsuri din partea lor. Printr-un chestionar sau printr-un sondaj plasat pe site puteti primi informatii pretioase despre cum v-ati putea optimiza site-ul si despre cum sa alegeti produsele pentru ca ele sa satisfaca in mod complet cerintele cumparatoarelor.

Vezi si:  De ce este important sa ai un limbaj cat mai comun la redactarea unui articol ?

Sa presupunem ca vindeti mese de toaleta. Este esential sa stiti daca ele prefera mese de toaleta moderne sau mese de toaleta vintage. Acest lucru poate fi descoperit doar prin cercetare si analiza a achizitiilor.

Design

In online imaginea vinde. Creati site-uri in functie de publicul tinta si de tipul produselor pe care le  comercializati. Avand un magazin cu mese de toaleta vintage, designul, modul de prezentare a produselor, elementele grafice, dar si imaginile trebuie sa se integreze perfect pentru a determina in mod indirect un utilizator sa converteasca.

Exemplul dat este o afacere pe placul femeilor pentru ca veti comercializa produse care sa aduca zambetul pe buze doamnelor si domnisoarelor, oferindu-le posibilitatea sa isi achizitioneze masa de toaleta dorita si sa aiba in acelasi timp propriul lor spatiu pentru a se a aranja si pentru a-si efectua tabieturile zilnice.

Scopul fiecarui antreprenor este obtinerea de profit, dar creati business-uri ce satisfac nevoi intr-un mod comple si diferit pentru a ca diferentia!

Similar Posts

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.