agende-2021

Cum te va ajuta o agenda personalizata sa construiesti o experienta de marca durabila?

2 minutes, 57 seconds Read

agende-2021În zilele noastre, când tehnologia a avansat extrem de mult, puteți găsi o aplicație pentru aproape orice, de la calendare, la programe de editare de fotografii la jocuri şi trackere financiare.

De asemenea, contactele, evenimentele din calendar, listele de sarcini, mementourile – toate pot fi stocate și urmărite pe telefon și/sau tabletă – reducând nevoia (sau dorința) de a pune pixul pe hârtie și de a avea agende.

În mijlocul unei lumi extrem de digitale și eficiente, a avea o agendă personalizată şi a scrie sarcinile sau notițele nu este doar o experiență binevenită, dar experții spun că suntem mai predispuși să ne amintim orice am ales să scriem.

Materialele de birou personalizate sunt o modalitate excelentă de a vă promova imaginea dvs. de brand atât clienților noi, cât și celor existenți. În loc să investiţi bani în reclame TV sau radio puteţi să vă direcţionaţi bugetele de publicitate și marketing pentru a ajunge la anumite grupuri de oameni, care vor primi şi folosi agenda personalizată. Prin urmare, aceasta este o formă mult mai eficientă de marketing.

Agendele personalizate sunt dotate cu potențial de branding

În ceea ce privește produsele de marketing promoționale, este crucial să includeți sigla companiei. O agendă personalizată poate transmite mult mai mult din marca sau produsul dvs. unic, fără a pune în pericol aspectul și stilul produsului.

Agendele personalizate vă fac recunoscută marca

O agendă personalizată acționează și ca instrument de marketing pentru a vă ajuta clienții să îşi amintească de dvs în momentul exact în care au nevoie de dvs. Alegând promovare prin agende personalizate, acestea au utilizare practică, astfel încât clienții dvs. vor avea tendința să le păstreze, iar logo-ul și datele dvs. de contact rămân la clienţi mai mult timp.

Agendele personalizate sunt produse de marketing utile

În ciuda faptului că suntem înconjurați de tehnologie, cei mai mulți dintre noi încă se bucură de experiența scrisului – iar creșterea cererii de agende personalizate demonstrează că lumea continuă să scrie.

Notarea ideilor pe o agendă personalizată este cea mai rapidă și simplă modalitate de a rămâne organizat cu o listă de sarcini. Mulți dintre noi dorim să ne înregistrăm gândurile sau sentimentele la începutul sau la sfârșitul zilei. Se pare că scrierea manuală are și unele beneficii asupra creierului. Gândiți-vă la abilități motorii îmbunătățite, memorie, calm și chiar creativitate.

Agendele personalizate continuă să lucreze pentru imaginea afacerii dvs.

Cercetările sugerează că produsele de marketing promoționale tind să reziste şi majoritatea oamenilor care vor primi o agendă personalizată o vor folosi sau o vor păstra timp de un an sau mai mult.

Într-o lume competitivă, în care companiile concurează între ele pentru atenția potențialilor clienți, produsele de marketing promoționale, cum este o agendă personalizată, poate avea un impact puternic asupra mărcii.

Și angajații folosesc agende personalizate

Fiind mici și portabile, angajații, clienții și partenerii dvs vor folosi cu siguranţă o agendă personalizată. A avea una la îndemână pentru a ține evidența evenimentului în timp real reduce riscul de a uita micile detalii care fac cea mai mare diferență.

Contact cu echipa Global Print:
– office@globalprint.ro
– 0755.808.909
– Șoseaua Progresului nr. 51, București.
– https://www.tipografia-global-print.ro/ și
– https://largeformat.globalprint.ro/

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.