Conferinte

author
1 minute, 45 seconds Read

Pentru a spori o afacere sau pentru a rezista pe piata extrem de competitiva, este foarte important ca pionii cheie, sau de ce nu staff-ul direct implicat in derularea unui proiect sa isi imbunatateasca performantele si mai ales sa isi formeze si o viziune globala asupra antreprenoriatului, prin participarea in mod frecvent si cu interes la conferinte dedicate acestui subiect.

Avantajele participarii la astfel de conferinte sunt extrem de numeroase, incepand cu imbogatirea cunostiintelor, observarea unor atitudini si idei in trend care se practica cu succes in alte zone regionale, pana la propunerea sau gasirea unor solutii eficiente si accesibile pentru situatii care pot aparea si in derularea propriilor proiecte. Prin plata unei taxe specifice, pot participa atat antreprenori cu o vasta experienta, conducatori si manageri de intreprinderi mici si mijlocii, cat si cei care sunt la inceput de drum si care doresc sa initieze un proiect sau o activitate independenta sau pur si simplu cei care sunt interesati sau au facut o pasiune pentru acest domeniu.

Conferintele de acest gen, fie ca sunt in tara sau in afara, tinute de romani sau straini, reprezinta o adevarata platforma a interschimbului de idei, viziuni, atitudini, gasirea unor parteneriate, explicarea unei notiuni cheie in domeniu si in domeniile conexe, solutii pentru dezvoltarea domeniului si multe alte oportunitati. Acestea reprezinta adevarate puncte de intalnire pe teme prestabilite precum: educatie antreprenoriala si importanta acesteia, dezvoltarea de lunga durata a afacerilor, dezvoltarea domeniului antreprenorial, inovatii si bune practici in domeniu, cultura antreprenoriala, dezvoltarea competentetelor antreprenoriale si lista poate continua la nesfarsit.

De-a lungul timpului, CEED a invitat publicul avizat si nu numai sa participe la conferinte dedicate acestui domeniu. Tinute in Belgrad, Zagreb, Slovenia, Romania si multe ale tari, au fost atinse subiecte precum: parteneriate cat mai optime in vederea cresterii unei afaceri si mai ales privind competitivitatea, importanţa tehnologiei informatiei si comunicatiilor pentru afaceri, gasirea potentialilor investitori, gasirea de solutii eficiente si nise pentru afeceri mici si mijlocii si multe alte chestiuni stringente. Asadar, CEED nu numai ca ofera cursuri de formare dar si sprijina in mod acriv si transparent domeniul in care activeaza.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.