Cu ce te ajuta un consilier financiar BCR Banca Pentru Locuinte

author
1 minute, 2 seconds Read

In primul rand trebuie sa stiti faptul ca un consilier financiar pentru BCR Banca Pentru Locuinte este acea persoana care lucreaza drept consilier financiar pentru a prezenta oamenilor serviciile oferite de catre BCR Banca Pentru Locuinte cat mai usor de inteles.

In prima faza consilierul financiat BCR iti va explica faptul ca trebuie sa pui deoparte o anumita suma de bani, aceasta se poate depune periodic intr-un cont anume sau toata o data. Pentru toata aceasta suma primesti din partea bancii BCR Banca pentru Locuinte o dobanda substantiala, iar pe langa aceasta statul iti ofera asa numita prima de la stat ce consta intr-o proportie de 15% din economiile efectuate de catre tine in decursul acelui an. Aceasta prima variaza in functie de cativa factori spre exemplu numarul de copii si este valabila doar pentru persoanele cu domiciliul stabil in Romania.

In a doua faza, un consilier financiar te va sfatui cum si ce fel de credit sa iti iei astfel incat acesta sa se potriveasca cel mai bine in functie de salariul si nevoile tale. Deobicei se recomanda credit ce are o dobanda mica de 5% sau maxim 6% pe an ce este fixa.

In functie de decizia luata ajutat de catre respectivul consilier financiar poti beneficia de acest proiect.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.