Spatii industriale date spre vanzare

author
1 minute, 39 seconds Read

Daca te afli in cautarea unor spatii industriale de vanzare, ai destule proprietati din care sa alegi, in toate orasele din tara. Iata cateva informatii despre pretul spatiilor industriale de vanzare.

Spatiile industriale de vanzare sunt asezate in diferite zone ale Capitalei. In spatiile industriale de vanzare poti gasi diferite dotari precum instalatie de forta, centrala termica proprie, sistem de climatizare, gresie, faianta sau piatra naturala.

Spatii industriale pentru inchiriat

Un spatiu industrial de vanzare poate fi din caramida

Peretii unui spatiu industrial de vanzare pot fi din caramida, dar si din beton. De asemenea, aceste spatii industriale de vanzare au de obicei toate utilitatile disponibile, ceea ce inseamna apa, canalizare, gaze.

Pretul spatiilor industriale de vanzare, in functie de mai multi factori

Trebuie sa stii ca spatiile industriale de vanzare au pretul stabilit in functie de mai multi factori, unul dintre cei mai importanti fiind zona. Spatiile industriale de vanzare situate in zone bune ale oraselor sunt mai scumpe. Cele situate in zonele mai putin accesibile au un pret mai mic.

De obicei, plata pentru vanzarea unor astfel de incaperi se face in euro sau in lei. Spatiile industriale de vanzare pot fi folosite pentru amenajarea unor spatii pentru birouri. De asemenea, astfel de locatii sunt ideale pentru amenajarea unor fabrici si depozite pentru material de constructii.

Spatiile industriale de vanzare sunt de cateva sute de metri patrati, dar pot avea si 2000 de metri patrati, dar si 3000 de metri patrati. Un spatiu de 3000 de metri patrati poate sa ajunga la suma de un million de euro. Acest pret este stabilit si in functie de cat de bune sunt dotarile acestui spatiu industrial de vanzare.

Un spatiu industrial de vanzare poate fi cumparat in orice oras din Romania. Pretul difera si in functie de orasul in care este situate. Astfel, intr-un oras precum Vaslui pretul unui spatiu industrial de vanzare este mai mic decat cel situat in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Oradea, in Brasov sau in Cluj-Napoca.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.