Servicii de protectia muncii pentru evitarea accidentelor

author
1 minute, 50 seconds Read

Accidentele la locul de munca nu un subiect foarte placut pentru nimeni, insa tema merita abordata cu toate seriozitatea pentru ca angajatii sa stie ce au de facut in cazul in care se intalnesc cu o situatie neplacuta pentru ei la locul de munca. In cazul unor astfel de accidente, in care angajatul simte ca nefericitul eveniment s-a petrecut din cauza conditiilor puse la dispozitie de angajator, primul poate cere despagubiri serioase. Dar pentru a cunoaste mai bine legislatia cu privire la acest aspect are nevoie de o firma specializata in servicii protectia muncii.

In momentul in care esti proaspat  angajat, ti se face instructajul cu privire la noul loc de munca. Esti instruit ce trebuie sa faci si ce nu trebuie sa faci pentru a evita anumite neplaceri. Cei care iti fac acest instructaj sunt specialisti in servicii de protectia muncii si au totul organizat pana in cel mai mic detaliu. Astfel, va trebui sa ii informezi modul in care ajungi la serviciu si traseul pe care il abordezi in fiecare zi atat la venire cat si la plecare.

Aceste detalii ti se cer pentru ca in cazul unui eveniment neplacut pe drumul spre casa, acesta poate fi incadrat ca accident de serviciu, iar angajatorul isi poate asuma vina. Totodata, in cazul in care ai un accident pe drumul de intoarcere acasa, dar acest drum este altul decat pe care l-ai dezvaluit specialistilor in servicii de protectia muncii Bucuresti, culpa nu mai apartine angajatorului, ci tie pentru ca s-ar putea considera ca ti-ai asumat responsabilitatea de a te duce acasa pe alt drum decat pe cel pe care mergi in mod normal.

Vezi si:  Eleganta pantofilor de barbati din piele

 

Protectia muncii asigurata cu o casca de protectie
Echipamentul pentru protectia la locul muncii

In mod sigur, nimeni nu isi doreste sa se ajunga la astfel de evenimente neplacute, asa ca tot mai multi angajatori apeleaza la serviciile specializate ale unei firme care sa se ocupe de normele de protectie a muncii, care sa instruiasca atat conducerea companiei cat si personalul cu privire la acestea si care sa se asigure periodic ca aceste norme sunt respectate in cadrul companiei. In cazul accidentelor tot firmele de protectia muncii sunt cele care desfasoara ancheta pentru verificarea celor intamplate.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.