Dotarea bailor publice cu dispensere si dozatoare

1 minute, 59 seconds Read

Dintre dispozitivele care alcatuiesc dotarea unei bai publice, fie ea a unei firme private, sau in administrarea unei firme de stat, dispenserele si dozatoarele au o importanta covarsitoare.

In functie de produsul care trebuie pus la dispozitia utilizatorului (sapun lichid, hartie igienica sau prosop de hartie, detergenti, s.a.m.d.) aceste dispozitive au forma si constructie diferita.

1.Dozator sapun lichid. Este in principiu, un recipient inchis care are posibilitatea de a fi montat pe un plan de sprijin vertical (perete), si printr-un mecanism, fie actionat manual cu ajutorul unui buton sau a unei manete, fie actionat optic, sa elibereze o cantitate prestabilita de lichid.

a. Dozator mecanic de sapun lichid. Din punct de vedere al cantitatii dozate, aceste dispensere variaza, iar firma care decide achizitionarea unui astfel de dispozitiv trebuie sa aleaga si in functie de acest parametru.

b.Dozator de lichid cu senzor optic. Spre deosebire de dispenserele actionate mecanic, acesta elibereaza cantitatea prestabilita de detergent sau sapun lichid la simpla asezare a mainii sub tubul de dozare, prin blocarea unui senzor optic, situatie care comanda dozarea sapunului. In ceea ce priveste avantajele acestui tip de dispozitiv, acestea sunt multiple. Pe langa avantajele igienico-sanitare majore pe care le implica reducerea contactului mainii murdare cu vreo parte a acestui dispozitiv, exista avantajele datorate faptului ca lipsind butonul sau parghia de actionare, nu exista zone care sa poata fi dificil de igienizat, aceste dispensere sunt plate, netede, si nu au zone unde sa se ascunda murdaria si implicit microbii.

2. Dispensere de hartie igienica. In functie de dorinta celui care achizitioneaza aceste dispozitive, dispenserele pot gazdui role normale de hartie igienica, (1 sau mai multe), sau role mari de hartie igienica ( jumbo). In plus, exista posibilitatea de vizualizare a hartiei in interior pe fante sau prin zone transparente, ceea ce scuteste efortul de demontare a dispenserului pentru a verifica stocul de hartie. Igienizarea este comoda, aceste dispensere fiind fabricate fie din inox, fie din plastic, care nu permit corodarea in mediu umed, si nici ca urmare a solutiilor dezinfectante folosite in bai si toalete.

Vezi si:  Din lumea Bitcoin: Cum sa uiti ca esti bogat

3.Dispensere de prosoape de hartie. In aceasta categorie intra dispozitive care folosesc fie role de prosoape , fie pachete, in care prosoapele sunt pliate astfel astfel incat folosirea unuia sa se faca concomitant cu coborarea urmatorului prosop prin fanta.

Pentru informatii si comenzi in ceea ce priveste intreaga gama de astfel de dispozitive, puteti accesa site-ul nostru.

3l

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.