student-849821_640

Scapa de birocratie cu Incubatorul de afaceri

3 minutes, 1 second Read

student-849821_640Inceperea unei afaceri nu a fost nicicand mai simpla. Cu Incubatorul de afaceri ai parte de servicii online de infiintare SRL la care ai acces prin urmatorul link https://incubatoruldeafaceri.ro/infiintare-firma-srl/. Cu alte cuvinte, poti lasa toata munca birocratica in mainile profesionistilor, in timp ce tu iti concentrezi efortul asupra unor chestiuni mult mai practice. Astfel, in perioada in care se realizeaza dosarul de documente si se obtine autorizarea de functionare, tu te poti ocupa de punerea la punct a ultimelor detalii, astfel incat, atunci cand vei intra in posesia lor, sa poti da drumul imediat la activitatea comerciala propriu-zisa.

Care sunt pasii pentru a colabora cu Incubatorul de afaceri?

Daca iti doresti sa lasi procesul de infiintare SRL in mainile specialistilor nostri, tot ce trebuie sa faci este sa urmezi pasii indicati pe site. Accesezi pagina dedicata SRL-urilor si completezi formularul indicat cu datele de identificare ale tale si ale viitoarei firme. Transmiti informatiile si documentele solicitate prin email si atat. Vei fi contactat pentru a stabili detaliile colaborarii si apoi poate incepe demersul propriu-zis.

Pe parcurs iti vor mai fi solicitate doar anumite semnaturi si aprobari si iti va fi comunicat constant progresul. In cel mai scurt timp posibil, iti vom transmite pe email intreg dosarul de care ai nevoie pentru ca afacerea ta sa poata functiona in conformitate cu normele legale.

De ce sa optezi pentru un SRL debutant?

Pentru tinerii antreprenori, la inceput de drum exista solutii foarte avantajoase de care trebuie sa tina cont atunci cand vor sa puna bazele unei noi afaceri. Prin alegerea unei Societati cu Raspundere Limitata – Debutant, se elimina taxa de infiintare care ar fi trebuit platita la Registrul Comertului. Mai mult decat atat, pentru primii trei ani de activitate, taxele si impozitele sunt reduse semnificativ. Nu in ultimul rand, un SRL debutant poate beneficia de un program de stimulare financiara de pana la 10.000 de Euro.

Vezi si:  Certificat energetic Bucuresti

In cazul in care vrei sa obtii mai multe informatii cu privire la aceasta varianta, apeleaza la serviciul nostru de consultanta, iar un specialist iti va raspunde la toate intrebarile si veti putea decide impreuna daca aceasta este solutia ideala pentru afacerea ta.

Care sunt documentele de care ai nevoie pentru a aplica la serviciile infiintare SRL?

Pentru ca demersul de infiintare a unei firme online sa poata functiona fara probleme este de preferat ca, inca de la inceput, sa pui echipei la dispozitie toate actele necesare. Vei gasi pe site o lista detaliata a acestora, insa, daca ai nelamuriri sau ai nevoie de mai multe detalii, ne poti contacta oricand.

In principiu, vei avea nevoie doar de: cererea de inregistrare, cartea de identitate in original si cazierele tuturor fondatorilor si asociatilor, dovezi cu privire la rezervarea numelui si a existentei sediului comercial, actul constitutiv, acorduri ale vecinilor sau proprietarilor sediului si dovezi de natura juridica, fara de care procesul nu poate incepe. Din momentul in care ai furnizat toate aceste date, SRL-ul tau se afla exclusiv in mana specialistilor care iti garanteaza rapiditate si profesionalism desavarsit.

Infiintare SRL online – costuri

Unul dintre cele mai mari avantaje ale colaborarii cu Incubatorul de afaceri se concretizeaza sub aspect financiar. Intr-un pachet complex, de doar 499 de lei, ai incluse toate etapele de realizare, tiparire, semnare, rezervare, aprobare a documentelor, plus servicii adiacente. Ai la dispozitie un serviciu gratuit de consultanta de specialitate, plus 6 luni de testare a programelor de facturare si gestiune proprii. De asemenea, in acest pret sunt incluse toate taxele care trebuie achitate pe parcurs, inclusiv cea de la Registrul Comertului.

Vezi si:  Adidasii New Balance pentru femei, un model trainic

Exista totusi si varianta de oferta personalizata pentru toti clientii care nu vor sa acceseze pachetul standard oferit.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.