Happy Tour – compania aleasa cel mai des pentru calatorii de afaceri din Romania

author
1 minute, 50 seconds Read

Prezenta pe piata inca din 1996, Happy Tour este o agentie recunoscuta la nivel mondial si care a fost, in ultimii 9 ani, principala companie aleasa pentru servicii de calatorii de afaceri din tara noastra.
Din 2007, aceasta companie este detinuta in totalitate de GED EASTERN FUND II, un fond de investitii spaniol.
Cu ajutorul agentiei Happy Tour cei care isi doresc sa calatoreasca au acces la peste 800 de linii aeriene, ce fac legatura intre peste 10.000 de aeroporturi aflate in diferite locatii din peste 200 de tari din diverse colturi ale lumii.
Happy Tour Group cuprinde si agentia de turism online Paravaion, dar si operatorul Prestige Tours.

Servicii de calitate si respect pentru clienti de la Happy Tour

Agentia Happy Tour este foarte apreciata pentru serviciile pe care le ofera, venind mereu in intampinarea cerintelor clientilor si incercand sa gaseasca o solutie pentru diferite cereri. Tehnologia de ultima ora este folosita pentru a asigura servicii complete, care sa multumeasca si cel mai pretentios client.
Pentru a oferi fiecarui tip de client exact ceea ce cauta, Happy Tour are trei departamente specializate: Corporate travel, MICE (Meetings.Incentives.Conferences.Events) si Leisure Travel.
In plus, aceasta companie a castigat mai multe premii care acrediteaza serviciile de calitate oferite, printre acestea se numara si premiul “Best Business Travel Agency” – 2015 oferit de Air Berlin. De asemenea, aceasta companie a fost nominalizata la 3 categorii la TopHotel Awards 2016 si anume : Cea mai buna agentie de turism, Cea mai buna agentie de turism business si MICE si Cel mai bun website romanesc de rezervari online.

Vezi si:  Ghidul pentru o vacanta de neuitat in Turcia

Alege urmatoarea vacanta Happy Tour cu inima

Noua campanie Happy Tour, denumita sugestiv “Alegi cu inima”, simplifica lucrurile pentru toti cei care vor sa calatoreasca.
Cei care intra pe site-ul Happy Tour vor simti din prima secunda nevoia de a evada intr-un loc unic. Pe pagina web veti gasi vacantele impartite in 4 categorii : Vacante de vara, City Break, Exotic si Romania. Astfel, poti gasi usor doar ofertele care te intereseaza. In dreptul fiecarei oferte, ai in coltul de jos, din dreapta o inima pe care o poti apasa, iar aceea oferta va intra automat in lista de dorinte. Ai posibilitatea de a selecta in acest fel 4 dorinte, pe care le vei gasi in wishlist.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.