expert contabil arad

Expert contabil Arad

author
2 minutes, 35 seconds Read

expert contabil arad

Un contabil este considerat a fi  cheia succesului si aa sigurantei dintr-o companie, el fiind un practician al serviciilor de inregistrare, de prelucrare si de furnizare al informatiilor financiare care sunt in  legatura stransa legatura cu compania pentru care acorda servicii de contabilitate, pentru manageri, investitori, dar si cu institutiile statului si cu  autoritatile fiscale in ceea ce privesc deciziile de alocare ale resurselor.

Contabilulsi expertul contabil din Arad ca si din intreaga tara, care isi dovedesc competenta, au prezentat inalte standarde de practica dobandind calitatea de expert contabil, ei fiind calificati ca si in multe alet organisme profesionale din lume, cu un titlu, acela de expert contabil sau contabil autorizat. Acesti specialisti sunt considerati a fi profesionisti in domeniu, ei fiind capabili sa intocmeasca situatii financiare pentru diverse organizatii.

Acest grad de expert contabil este cea mai intalta distinctie pe care o poate obtine un contabil in Romania.

Persoana ce a dobandit aceasta calitate are competenta necesara de a verifica si de aprecia modul de conducere si organizare a activitatii de contabilitate si economico-financiare si de a supraveghea gestiunea societatii, de a verifica legalitatea pe care o are bilantului contabil si contul de profit si pierdere. Expertul contabil poate in acelasi timp sa conduca si sa organizeze contabilitatea unei societati comerciale gestionanad prin procedee specifice doar contabilitatii atat situatia economica, cat si cea financiara si fiscala.

Munca si principiile unui expert contabil

Dintre principiile care stau la baza muncii unui expert contabil din Arad,evidenta contabila completa, relatia pe care o are cu institutiile statului, serviciile de personal-salarizare,consultanta si asistenta manageriala precum si intocmirea manualului de politici si proceduri contabile sunt cele de baza.

Firmele de experti contabili din Arad pun la dispozitia clientilor o gama larga de servicii contabile si solutii fiscale, care au la baza  intreprinderile mici si mijlocii,intreprinderi individuale si persoanele fizice autorizate. In functie de necesitatile clientilor, expertii pot sa fie parteneri pentru evidenta contabila, servicii personal-salarizare, supravegherea contabilitatii, cenzorat, consultanta si asistenta manageriala, , intocmirea si prezentarea situatiilor financiare si altele de acest gen, oferind servicii de o calitate inalta in conditii foarte bune. Un parteneriat cu o firma  de contabilitate, poate sa ofere oricarui client mai mult timp pentru a se concentra pe ceea ce conteaza, pe dezvoltarea afacerii ceea ce reprezinta un lucru esential pentru firmele si companiile care sunt in crestere.

Calitatea serviciilor si experienta oferita de expertii contabili din Arad dovedesc integritatea si angajamentul contractual pe care il au fata de clientii, si practic reprezinta alegerea ideala si preferata pentru firmele din Arad ce sunt in cautare de servicii de contabilitate.

Societatile de profil dupa infiintare au ca obiect principal de activitatile de contabilitate si audit financiar, de consultanta in domeniul fiscal si sunt membre ale Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania denumit prescurtat CECCAR ca si al Camerei Consultantilor Fiscali denumita CCF.

Menirea lor este sa asigure tinerea corecta a evidentei contabile, sa intocmeasca situatiile financiare si managementul financiar-contabil pentru clienti, toate acestea la standardele cele mai inalte contribuind la o informare corecta in ceea ce privesc implicatiile fiscale ale afacerii.www.prcontrol.ro

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.