echipamente-carmangerie

Necesarul minim de utilaje în care să investești pentru carmangeria ta

3 minutes, 14 seconds Read

echipamente-carmangerieChiar dacă carmangerii sunt cu sutele, ca să poți oferi produse unice, pe care clienții le adoră, ai nevoie de echipamentul potrivit pentru procesarea cărnii. Acesta te va ajuta să menții nivelul înalt de calitate cu care ai obișnuit publicul și să obții eficiența de care ai nevoie pentru profitabilitatea afacerii.

Fiind la început de drum, probabil bugetul tău e limitat și nici nu vrei să te avânți către investiții foarte mari până când nu te obișnuiești cu piața. Iată câteva dintre utilajele care alcătuiesc necesarul minim pentru startul cu dreptul al afacerii tale.

Mașină de tocat carnea

O mașină de tocat este cea mai sigură și rapidă cale de a pregăti carnea tocată vândută ca atare sau folosită pentru mici, cârnați, pastile de carne, și orice specialități din carne tocată vrei să incluzi în ofertă.

Există mașini de tocat potrivite pentru afaceri de toate dimensiunile, de la cele care toacă 50 kg/oră, la cele ce au capacitatea de 1500 kg/oră. Gama de mașini de tocat profesionale e variată și îți permite să scalezi afacerea odată cu creșterea cererii de produse din carne tocată.

Unele mașini îndeplinesc doar funcția de tocare, în vreme ce altele includ și malaxor pentru carne sau sisteme de răcire, alternativă perfectă dacă ești în căutarea unui aparat multifuncțional.

Malaxor pentru carne

Dacă mașina de tocat te ajută să fii eficient în pregătirea cărnii tocate pentru delicatesele create de tine, un malaxor de carne profesional te ajută să obții un amestec uniform între carne și mixul tău secret de condimente, ierburi aromatice și alte ingrediente care fac unice produsele tale.

Vezi si:  Trend-uri moderne atunci cand vorbim de restaurante in era #bigdata si #technium

În oferta furnizorilor de utilaje pentru carmangerie vei găsi malaxoare pentru carne manuale și automate cu capacități variate, cu una sau două spirale. Spre exemplu, în oferta topk.ro vei găsi malaxoare automate pentru carne cu capacitate între 10 și 150 kg, iar cele manuale variază de la 7,5 la 45 kg.

Mașină de umplut cârnați

Munca în carmangeria ta n-ar fi la fel de eficientă în lipsa unei mașini pentru umplut cârnații. După ce ai tocat carnea și ai mixat-o bine cu ingredientele secrete în cuva acelui malaxor de carne ales de tine, ai nevoie de o mașină de umplut pentru a obține cârnații perfecți în timpul cel mai scurt.

Și pentru aceste utilaje ai o mulțime de opțiuni care să ajute la eficientizarea procesului. Capacitatea mașinilor de umplut cârnați începe de la 10 lt și urcă până la 25 lt. Poți alege între o mașină manuală sau una automată, iar în cazul celor automate poți opta între o dispunere verticală sau orizontală, așa cum sunt mașinile hidraulice.

Formatoare pentru carne

Există mai multe tipuri de formatoare pentru carne, și anume cele pentru pastilele de hamburger, cele pentru mici și cele pentru chiftele. Pentru o carmangerie, cele mai atractive sunt primele două, dar dacă ai în plan să servești și carne gătită, îți va prinde bine și cel de chiftele.

Dacă ai creat rețeta perfectă pentru pastila de humburger și pentru mici, ca să obții și forma perfectă, păstrând consistența și dimensiunile prestabilite, un formator se dovedește extrem de util, iar cele automate te vor ajuta să economisești timp și să devii mai rapid în pregătirea produselor către vânzare.

Vezi si:  Certificat energetic Bucuresti

Căutarea echipamentului potrivit poate fi copleșitoare, însă un furnizor de încredere te va ghida către o mașină de tocat, un malaxor de carne, o mașină de umplut cârnații sau un formator în concordanță cu specificul afacerii tale.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.