Stickere decorative pentru decorarea casei tale

author
1 minute, 29 seconds Read

Deciziile pe care le luati atunci cand alegeti cum sa va decorati casa sunt de multe ori greu de luat tocmai pentru ca rezultatul este unul de lunga durata.     Indiferent ca alegeti culoarea peretilor sau mobilierul, decizia finala vine dupa o lunga perioada in care ati conspectat piata si ati ales cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.

Acest lucru se schimba cu ajutorul stickerele decorative.Noul trend reprezinta un avantaj mai ales pentru cei care stau cu chiriesi nu vor sa investeasca foarte mult in locuinta, dar care tin foarte mult la cum arata casa in care stau.

Stickerele decorative sunt usor de montatsi la fel de usor de inlocuit. In plus, decorarea casei prin folosirea acestor ornamente este cel mai usor mod de a-ti personaliza casa pentru ca nu ai nevoie de o bormasina sau un burghiu. Stickerul se lipeste pur si simplu pe perete, iar in momentul in care vrei sa il dai jos nu risti sa iti pice varul.

Adezivul folosit este mai putin puternic decat cel al autocolantelor de masina. Totusi, este bine de stiut ca stickerele decorative se lipesc cel mai bine pe peretii zugraviti cu vopsea lavabila, cu mentiunea ca vopseaua trebuie lasata cateva zile sa se usuce. Un alt Este de evitat sa lipiti stickerele decorative pe pereti zugraviti cu var sau care este tapetat.

Avantajele continua si din punct de vedere financiar.Asta pentru ca pretulpentru un sticker pleaca de la aproximativ 15-20 de lei si pot ajunge pana la 250 de lei, in cazul stickerelor mai mari.

Pentru doritori, stickerele decorative sunt de mai multe feluri in functie de gusturi. In cazul in care aveti o locuinta pe stil rustic puteti apela la stickere cu modelele cu flori, in timp ce pentru locuinte moderne exista modele abstracte sau minimaliste.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.