Happy woman lying in bed and doing her nails. She has curlers in her hair.

Geluri pentru construcție profesionale pentru manichiuri foarte complexe!

2 minutes, 32 seconds Read

Happy woman lying in bed and doing her nails. She has curlers in her hair.Anumite persoane reușesc să atragă toate privirile deoarece au manichiurile foarte frumos și modern realizate. Secretul unei manichiuri moderne foarte reușite este foarte simplu: un foarte bun stilist și produse profesionale de actualitate. Există magazine online în România care comercializează produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiuri și pedichiuri de o excelentă calitate.

Toate saloanele de înfrumusețare care folosesc produse de foarte bună calitate și foarte moderne, obțin manichiuri cu adevărat foarte reușite.

Dacă administrați sau dețineți în proprietate un salon de manichiură și dacă nu ați lucrat până acum deloc cu produse distribuite și comercializate de către magazinul Evoqe.ro, este timpul să testați cel puțin gama de geluri pentru construcție.

Toate tipurile de geluri de acest gen, sunt produse de mărci recunoscute în foarte multe țări din Europa și din întreaga lume, pentru rezultatele lor foarte bune. Se lucrează ușor cu ele și nu au deloc prețuri foarte mari, dacă luăm în considerare calitățile și rezultatele.

Nu numai aceste produse sunt utile în realizarea unei manichiuri de calitate. Vă mai recomandăm să testați și ojele semipermanente, soluțiile pregătitoare, pudrele acrilice, aparatura modernă, decorurile pentru unghii sau tatuajele din ofertă.

Gel UV construcție PURE LINE Silcare-COVER, 50 gr

Este unul din gelurile pentru construcție foarte apreciate de clienții magazinului. Este vorba despre un produs care are o densitate medie și foarte bune proprietăți autonivelante. Este un gel flexibil care se aplică foarte ușor. Stiliștii îl apreciază mult pentru aceste calități. Aderă foarte bine la placa unghiei și mai ales la nivelul vârfurilor. Manichiurile vor fi în felul acesta foarte rezistente și gelul se va desprinde foarte greu, mai ales dacă veți folosi tot soluții pregătitoare pentru fixare la fel de profesionale.

Vezi si:  Tipuri de extensii de par: Afla acum de la specialisti cum sa le utilizezi!

Este de asemenea, un produs fără acid. Este recomandat și persoanelor care au unghii subțiri și casante. Produsul reușește să acopere perfect și cele mai mici imperfecțiuni ale unghiilor. Poate fi combinat și cu alte tipuri de geluri, dacă manichiura o impune.

Pentru un efect deosebit și pentru rezistență maximă, vă recomandăm să alegeți tot din oferta Evoqe.ro și o soluție de tip Top profesională. În mod cert veți avea nevoie de un produs care să sigileze foarte bine manichiura și să îi ofere și o strălucire timp îndelungat. Mai ales dacă urmează să participați la un eveniment mai deosebit!

Utile și de actualitate sunt și aparatele moderne, fără de care, nici o manichiură frumoasă nu este posibilă. Spre exemplu, sunt incluse în ofertă în acest moment, lămpi UV sau LED de multe categorii, freze unghii, sterilizatoare de actualitate, pungi pentru sterilizare, etc. Oferta merită analizată periodic! Există și campanii de reduceri de prețuri foarte importante la multe categorii de produse. Vor fi avantajoase, mai ales pentru persoanele care doresc să comande în cantități mari, aceste produse.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.