Folosiți produse naturale pentru refacerea și îngrijirea unghiilor

Folosiți produse naturale pentru refacerea și îngrijirea unghiilor!

2 minutes, 39 seconds Read

Folosiți produse naturale pentru refacerea și îngrijirea unghiilorMâinile noastre sunt expuse zilnic la foarte multe agresiuni. Majoritatea agresiunilor se datorează substanțelor chimice cu care venim în contact zi de zi. Ele sunt în produsele de curățenie, în detergenți, în produsele pentru manichiuri, în cremele pentru mâini, etc.

Dacă unghiile dumneavoastră dau semne de oboseală și dacă nu mai arată la fel de bine ca până acum, poate că este timpul să recurgeți la cele mai simple și ieftine metode, 100% naturale, pentru recuperarea lor.

Uleiul de ricin

Este un excelent remediu pentru unghiile care se exfoliază, au un aspect nesănătos sau se rup ușor. Nu costă deloc mult, se poate cumpăra din orice farmacie obișnuită sau de la farmaciile naturiste. Ca și metodă de aplicare, se pun câteva picături pe fiecare unghie și se masează ușor. Uleiul de in poate fi lăsat să acționeze o oră sau poate acționa chiar și pe întreaga perioadă a serii. Efectele se vor observa peste aproximativ 30 de zile.

Uleiuri pentru cuticule

Anumiți distribuitori importanți de produse profesionale sau neprofesionale pentru îngrijirea unghiilor (spre exemplu, magazinul online Enails!) comercializează foarte multe uleiuri profesionale pentru îngrijirea cuticulelor. Aspectul mâinilor va fi cu mult mai frumos și sănătatea unghiilor va fi cu mult mai protejată. Acest lucru se va datora acțiunii de protecție pe care cuticulele o exercită asupra stării de sănătate a unghiilor și datorită efectelor de protecție împotriva infecțiilor bacteriene și fungice.

Ulei de migdale

La fel ca și uleiul de argan, folosirea uleiului natural de migdale are efecte foarte bune asupra unghiilor dar și asupra pielii mâinilor. Nu evitați produsele cu acțiune duală deoarece, pielea mâinilor este foarte importantă și trebuie menținută, pentru că acestea sunt cele mai expuse la acțiunile substanțelor agresive în mod repetate, chiar zilnic. Unghiile nu vor fi suficient de mult în centrul atenției dacă mâinile nu vor arăta bine.

Indiferent de tipul ojei sau de tipul gelului folosit periodic, poate fi oja semipermanenta fosforescenta de cea mai bună calitate sau gel color de ultimă generație și ultraprofesional, unghiile după un anumit timp se vor resimți. Trebuie să adăugați alimentația nesănătoasă, stresul, oboseala cronică, lipsa unor vitamine importante, lipsa unor minerale și alți factori externi multipli.

Folosirea uleiului de migdale are următoarele efecte benefice asupra unghiilor: înmoaie cuticulele, hrănește, repară și hidratează cu succes unghiile. Pentru piele, acesta catifelează pielea, o hidratează în profunzime, întârzie procesul de îmbătrânire, calmează iritațiile și inflamațiile de la nivelul pielii, calmează pielea uscată, ameliorează cearcănele.

Dacă ați decis să utilizați ulei de migdale natural 100% puteți încerca să îl folosiți și pentru strălucirea și sănătatea părului. Și acesta este expus aproape zilnic la acțiunea substanțelor chimice din produsele de curățare a părului, la frig și reacționează foarte prompt la lipsa unor vitamine, la stres, la tratamente medicamentoase agresive precum și la alimentele nesănătoase.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.