Realizare proiect design interior hotel stil clasic

2 minutes, 41 seconds Read

Designul exterior si interior al unui hotel nu sunt singurele obiective pe care trebuie sa le indepliniti cu succes daca detineti o unitate hoteliera.

Nobili Interior Design ofera solutii de design interior pentru hotel

Este esential sa oferiti clientilor dumneavoastra cel mai inalt nivel de confort, iar pentru a fi posibil acest lucru trebuie sa tineti cont de cele mai mici detalii. Fiecare colt al unitatii dumneavostra hoteliere trebuie sa fie perfect, pentru a indeplini cerintele celor mai pretentiosi clienti.

Prosoapele sau lenjeriile de pat nu trebuie neglijate. In functie de stilul de design interior ales si de tipul camerelor pe care le puneti la dispozitia clientilor dumneavoastra, nu este suficient sa va asigurati ca baia indeplineste toate conditiile sau ca aveti mobilier MDF. De asemenea, nu este suficient sa aveti parchet stratificat, candelabre si corpuri de iluminat, daca lenjeriile pe care le folositi sunt de o slaba calitate.
Clientii dumneavoastra isi doresc un somn odihnitor, iar pentru a se odihni cat mai bine, conteaza foarte mult calitatea lenjeriilor. Astfel, puteti opta pentru lenjerii de pat damasc satinat si puteti fi convinsi ca nu va veti dezamagi clientii.
Damascul este un material matasos, obtinut prin imbinarea bumbacului cu atlasul. Acesta din urma este o tesatura stralucitoare si neteda, utilizata in diferite combinatii, precum in obtinerea satinului sau a lanei. Lenjeriile din damasc sunt apreciate pentru ca sunt matasoase, dar si deosebit de rezistente.design - interior- hotel - clasic - Bucuresti
De obicei aceste tesaturi au un model tesut, care poate fi floral, fiind atractive din punct de vedere al designului si deosebit de confortabile. Acest tip de lenjerii sunt recomandate pentru hoteluri deoarece sunt rezistente la spalari repetate, in timp ce sunt matasoase si confortabile, pentru a asigura confortul clientilor dumneavoastra.
In plus, camera dumneavoastra va arata foarte bine cu aceste lenjerii de pat elegante, de o calitate inalta. Nu doar lenjeriile sunt importante pentru confortul clientilor dumneavoastra, ci si pernele, pilota, salteaua patului. Toate acestea, daca sunt de calitate, maresc confortul clientilor dumneavoastra si ii vor determina sa se intoarca de fiecare data cu placere.
Exista foarte multe detalii pe care trebuie sa le pregatiti pentru hotelul dumneavoastra. Fiecare camera trebuie sa arate impecabil, pentru a asigura atat un confort sporit, cat si pentru a indeplini cele mai exigente cerinte estetice. Cel mai simplu este sa apelati la un designer interioare. Echipa Nobili Interior Design poate pregati totul pentru dumneavoastra, pana la cel mai mic detaliu.

Design interior camera hotel stil clasic

Culoarea peretilor, a tavanului, tipul de mobilier, covorul, perdelele si draperiile, cat si tipul de lenjerii, toate acestea pot fi alese cu usurinta de o echipa de design capabila sa raspunda cerintelor dumneavoastra. Daca primim ajutor profesionist, ne va fi mult mai usor sa decoram fiecare camera a hotelului intr-un mod original si elegant.
Cu un decor special si prin servicii si facilitati de calitate, nu doar ca vom reusi sa ne multumim actualii clienti, dar vom reusi sa atragem noi clienti. Asadar, amenajarea unui hotel poate indeplini cele mai exigente cerinte, daca este realizata de profesionisti. Dumneavoastra va puteti bucura in fiecare zi de rezultatul unui design interior de exceptie, prin zambetul pe care il aduceti in fiecare zi pe chipul clientilor dumneavoastra.

Pagina web informatii suplimentare; http://www.nobili-interior-design.ro/servicii/

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.