Design interior sau arta de a amenaja o casa in stil clasic

2 minutes, 43 seconds Read

In zilele noastre oamenii sunt din ce in ce mai preocupati de felul in care isi amenajeaza locuinta cu precadere cei care iubesc stilul de design interior clasic. Tot ceea ce facem este destinat in primul rand felului in care va arata casa noastra.
Daca ne vom uita la ceea ce este nou in acest domeniu vom descoperi ca sunt foarte apreciate locuintele cu spatii mari, generoase, foarte luminoase si mobila din lemn clasic. Nu mai sunt la moda piesele de mobilier moderne, din pal, decat pe ici pe colo, mai ales prin apartamente sau garsoniere.
Culorile pieselor de mobilier cele mai cautate astazi sunt culorile deschise, chiar stralucitoare de multe ori. Nu mai sunt la moda nici covoarele greoaie care ocupau mult spatiu.
Sunt foarte apreciate mochetele mari asortate bine cu mobilierul, carpetele vesele cu modele florale pline de culori vii.
Pentru cei ce au avut norocul sa isi construiasca propria casa, terasa si gradina sunt pe primul loc.
Si cel mai imbucurator lucru este faptul ca firmele care produc obiecte pentru amenajarea locuintelor incepand cu mobilier, covoare, perdele, si asa mai departe se intrec in oferte din ce in ce mai frumoase si accesibile ca pret. Prin urmare, cei pasionati de design interior clasic isi pot pune in practica ideile minunate de amenajare a propriei case.
Plecand de la aceste lucruri am hotarat sa discutam cateva lucruri astazi despre avantajele sistemului de incalzire prin pardoseala. Motivul principal este faptul ca el este din ce in ce mai solicitat de catre persoane interesate de design-ul propriei locuinte.
Care sunt avantajele, in afara celor estetice, bineinteles, ale unui astfel de sistem de incalzire ?
In primul rand sistemul acesta de incalzire asigura o repartitie verticala a temperaturii in incapere. Cand temperatura este mai ridicata la nivelul pardoselii si mai scazuta la nivelul plafonului confortul termic este mai bun.
Un alt avantaj este si emiterea uniforma a caldurii la nivelul intregii suprafete de pardoseala. Acest aspect este foarte important pentru incalzirea camerelor de zi cu suprafete mari, dar si a spatiilor expozitionale sau a celor din magazinele mari.
Cel mai mare avantaj pentru pasionatii de design interior este avantajul estetic, bineinteles. Instalatia de incalzire in astfel de situatii este complet amplasata sub podea, iar absenta oricaror elemente vizibile de incalzire ofera posibilitati nelimitate de amenajare a interioarelor.
Mai este foarte utila pentru amenajarile interioare cu valoare istorica sau pentru salile de gimnastica.
Un alt avantaj mai poate fi confortul pe care il ofera un astfel de sistem de incalzire si senzatia placuta de caldura la picioare, fiind indicata a se folosi mai ales in zonele extrem de friguroase si umede.
Nu in ultimul rand mai amintim doar despre avantajul de a economisi caldura. La un astfel de sistem de incalzire, temperatura de functionare a instalatiei este mai scazuta, aroximativ 45 grade, lucru care in timp se materializeaza prin consum redus de energie, comparativ cu instalatiile clasice care necesita temperaturi mai mari de functionare.
Prin urmare, pentru cei care erau interesati de amenajari interioare indraznete si nu stiau daca este sau nu avantajoasa o instalatie de incalzire prin pardoseala raspunsul este afirmativ. Chiar daca sunt mai constisitoare, in timp investitia se recupereaza. Prin urmare, renuntati la tevi si calorifere fara teama!

Vezi si:  Design interior casa stil clasic Brasov

Pagina web informatii; http://www.nobili-interior-design.ro/serviciiDesign interior clasic - Bucuresti

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.