Mobilarea unei garsoniere in stil etnic

1 minute, 54 seconds Read

Cazare-Garsoniere-Bucuresti-3Casa este un ambient primitor, senin si sigur. Reprezinta imaginea si sufletul celor ce o locuiesc. De aceea, vine amenajata in functie de gusturile personale si in functie de metrii patrati ai locuintei. Iata, in urmare cum sa amenajezi o garsoniera in stilul etnic. Este in special potrivit celor care iubesc calatoriile, descoperirile si culturile diverse.

Pentru inceput, asigura-te ca ai la dispozitie: o garsoniera , mobila si accesorii in stil etnic. Daca nu gasesti pe piata corpuri de mobilier specifice, le poti comanda de la firme specializate in mobilier la comanda.

Stilul etnic este tipic pentru cei care calatoresc, pentru iubitorii de aventuri. Este ideal pentru barbati si femei trendy, eventual amatori de exotic. Chiar si o simpla garsoniera se poate transforma intr-o locuinta simpatica, o insula de liniste sau a studiului. Stilul etnic aminteste tinuturi si culturi indepartate (Africa si Orient). Un paradis terestru pentru un relax al corpului si al mintii. Amenajarea va fi studiata la perfectie. Se va profita de fiecare colt pentru necesitatile zilnice. De aceea, vei mobila rational si vei evita mobila si accesorii inutile.

Peretii garsonierei in stil etnic vor fi zugraviti in culori calde, precum galben-ocru, oranj, sau chiar culori moi, precum bej sau crem. Aceste tonalitati sunt in perfecta armonie cu lumea orientala.

Coltul pentru gatit, mic dar functional, va fi realizat din lemn de teak, un lemn rezistent si in acelasi timp placut la vedere.

In acelasi ambient se pot aseza fotolii frumoase sau divane din bambus, in perfect stil etnic. Aceste elemente dau nastere unei zone de relax. Pe langa faptul ca mobileaza, separa alte spatii cu eleganta si bun gust. In alternativa, se pot folosi si paravane din acelasi material. Cum am amintit, nu trebuie sa supraincarcam spatiul cu mobila inutila. Ambientul, chiar daca este mic, trebuie sa fie functional, sociabil si comod. Trebuie sa evoce seninatate si pace.

Zona de dormit, obisnuita sau inaltata, va avea un pat matrimonial in stil etnic. Evident, este oportun un dulap pentru imbracaminte si incaltaminte. Se poate amenaja cu obiecte orientale, simple si cu linii detaliate. De obicei, obiectele de decor sunt din ceramica, portelan, sau, uneori, din metal. Lampadariile etnice contribuie in mod notabil la crearea stilului. In lipsa unui pat suspendat, poti obtine un dormitor cu ajutorul unui paravan elegant.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.