Laptop Asus

Informatii pretioase despre bateria a32 f82

author
1 minute, 47 seconds Read

Ca orice baterie de laptop, si bateria bateria a32 f82 va functiona pentru o perioada lunga de timp, fara sa iti creeze probleme, daca ai grija sa respecti instructiunile de folosire si daca tii cont si de alte sfaturi. Iata despre ce este vorba:

Activeaza modul Power Saver

Cum monitorul unui notebook  este unul dintre cei mai mari consumatori de energie de la baterie, este important sa iti setezi aparatul pe Power Saver. Astfel, vei economi energie, iar bateria a32 f82 nu se va uza foarte tare, nefiind foarte mult solicitata. Astfel, tine cont de acest sfat de fiecare data cand folosesti un laptop.

De asemenea, ca sa prelungesti viata bateriei a32 f82, este indicat sa activezi si modul sleep, de fiecare data cand nu folosesti aparatul.

Nu lasa niciodata laptopul la incarcat, daca nu il folosesti si nu pune laptopul la incarcat decat atunci cand este nevoie, nu doar ca sa fie la incarcat, pentru ca ai auzit tu ca asa este bine.

Achizitionarea bateriei ar trebui sa o faci doar de la magazine specializate, cu produse IT. Asta pentru ca aici vei primi raspuns la orice tip de intrebare legata de modul de functionare si stii ca raspunsurile primite sunt cele bune, fiindca personalul de aici este pregatit sa iti raspunda la intrebari.

O baterie are perioada de garantie

Daca iei o baterie a32 f82 noua, trebuie sa stii ca  are si o perioda de garantie, care poate fi de doi ani sau de un an. Astfel, daca se strica in acest interval, poti sa primesti una, gratuit, de la reprezentantii companiei producatoare. Asta se intampla doar daca bateria nu s-a stricat din vina ta. In caz contrar, va trebui sa achizitionezi o noua baterie de laptop din propriul buzunar, fara sa ai parte nici macar de o reducere. De aceea, e bine sa ai mare grija de bateria de laptop.

Vezi si:  Caut o noua tastatura de laptop Asus

Pretul unei baterii porneste de undeva de la 200 de lei si poate ajunge chiar si la 600-700 de lei, in functie de modelul ales. Pe piata exista o sumedenie de modele de acumulatori pentru laptop, iar tu trebuie sa-l alegi intotdeauna pe cel mai bun.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.