Cum sa lucrati optim cu imprimanta

1 minute, 48 seconds Read

Marea majoritate a utilizatorilor de imprimanta cauta sa lucreze intr-un mod cat mai optim cu imprimanta, insa din pacate nu reusesc, unii lucrand chiar in mod opus, in ciuda eforturilor depuse. Insa acest lucru nu reprezinta o problema deoarece, in acest articol vom explica mai multe aspecte si vom prezenta mai multe sfaturi pentru a lucra cat mai optim cu imprimanta.

1. Aveti nevoie de cartus color la imprimanta?

Unele imprimanta HP de tip inkjet sunt apte sa printeze numai in tus negru atunci cand cartusul color s-a golit. In acest caz, daca aveti o imprimanta de acest gen, ignorati mesajul care va anunta ca s-a golit cartusul color si instruiti imprimanta sa printeze totul in negru sau in nuante de gri si salvati astfel bani, nefiind nevoiti sa achizitionati un cartus color pentru imprimanta. Daca imprimanta HP inkjet refuza sa printeze cu un cartus color gol, atunci scoateti cartusele color din imprimanta. Este posibil ca imprimanta sa trimita mesaje si sa nu „aprecieze” gestul, insa va printa in mod obligat cu tus negru. Acest lucru nu se aplica la toate imprimantele!

2. Refill Cartuse

O metoda foarte populara si des intalnita, utilizata de marea majoritate a utilizatorilor de imprimanta. Refill cartuse inseamna defapt in traducere libera – reincarcari cartuse. Cu ajutorul acestei optiuni, nu veti mai fi nevoit sa cumparati un cartus nou pentru imprimanta atunci cand tusul din cartusul vechi se termina. Tot ce trebuie sa faceti este sa luati cartusele goale si sa le duceti la un centru refill. La respectivul centru refill, specialistii vor prelua cartusele goale, le vor supune unor procedee de specialitate prin care le vor goli, curata si reumple cu tus. Aceasta varianta va va economisi foarte multi bani, in special pe termen lung, avand in vedere costurile si preturile foarte mari ale cartuselor noi, atat color cat si alb-negru.

Vezi si:  Care sunt locurile de munca ce vor fi populare în 2019?

3. Optiunea „Toner Saver”

Foarte multe imprimante de tip laser au o optiune care reduce cantitatea de tus folosita in mod automat. Aceasta optiune odata ce este activata va reduce cantitatea de tus cu care imprimanta va printa, insa intr-un mod rezonabil, pastrand calitatea printarii la un nivel bun. Activati functia „Toner Saver” si ve-ti economisiti tus!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.