Este bine sa cumparam monitoarele la second hand, lcd sau led?

author
1 minute, 42 seconds Read

Pe piata din Romania orice produs indiferent de gama se gaseste si in varianta second hand. Acestea sunt destinate in principal celor cu venituri mai modeste sau care pur si simplu nu doresc sa investeasca foarte mult in acel produs. La fel este si in cazul laptopurilor, a calculatoarelor si a tuturor componentelor acestuia. De exemplu, oricine poate cumpara un monitor LCD second hand performant la un pret mult mai mic decat pretul unui monitor nou, dar mai mic si cu caracteristicile mai slabe. Pentru cine nu doreste ca produsul sa fie nou, aceasta este cea mai buna varianta.

Principalul dezavantaj este ca nu putem fi siguri de ceea ce cumparam, asa ca, daca produsul se strica foarte repede si daca nu exista garantie, ca in majoritatea cazurilor, cumparatorul va plati din buzunar repararea acestuia, sau in cel mai nefericit caz costul achizitionarii unuia nou.


Monitoarele LCD la mana a doua nu se gasesc de foarte multi ani pe piata, deoarece este un produs relativ nou inlocuind cu mare succes vechile monitoare cu tub catodic, care erau mari ca si dimensiune dar cu un ecran destul de mic, consumau mult curent si aveau o intoleranta la mediile umede. Desi au si cateva dezavantaje, monitoarele LCD au impresionat prin forma compacta si usoara, prin consumul redus si prin rezistenta. Cu timpul acestea au inlocuit vechile monitoare atat la locurile de munca cat si in casele romanilor, fiind foarte putine persoanele care le mai folosesc pe cele CRT.

Un monitor LCD second hand pot fi cumparat atat din mediul real cat si din mediul virtual, existand foarte multe magazine autorizate care comercializeaza astfel de produse. Puteti comanda un monitor lcd sau led second si de la diabloscomputer sau oricare alta firma de electronice la mana a doua! O alta varianta ar fi cautarea pe site-urile cu anunturi de vanzari si cumparari diverse, putand fi cumparate de la alte persoane fizice care din diverse motive doresc sa le vanda.

Vezi si:  Cat te tine o baterie de laptop Hp Pavilion

Dar trebuie avut grija, deoarece au fost foarte multe persoane inselate in mediul online.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.