Prosoape de baie bumbac pentru hotel

2 minutes, 16 seconds Read

Gama variata de prosoape de baie din bumbac pe care o vindem, se adreseaza celor care conduc un business in domeniul hotelier si nu numai. Prosoapele de baie sunt niste accesorii utile si extrem de necesare clientilor care petrec o noapte sau un sejur in cadrul unui hotel. Fiecare baie dintr- camera de hotel trebuie sa contina cel putin 3 prosoape din bumbac, doua mici si unul mare.
Prosoapele folosite de client, trebuie sa fie fine si cat mai moi ca si textura. Bineinteles, aceste tipuri de prosoape trebuie sa fie confectionate din materiale care nu se vor uza dupa cateva spalari si care vor rezista timp indelungat.
Atunci cand ne referim la prosoape de baie, ne gandim la calitatea materialului mai intai de orice element estetic. Asadar un prosop de baie trebuie sa fie 100% bumbac si ca densitate sa fie neaparat unul de 550 gr/mp. Aceasta este o investitie pe care in timp, nu o vei regreta cu siguranta.
Un alt factor care primeaza atunci cand alegem prosoapele de baie este culoarea. Desi albul nu este de fapt o culoare, este o alegere pe care multi o prefera, indeosebi cei care opteaza pentru astfel de prosoape pentru un hotel. Insa, doar pentru ca aceasta este o optiune populara, nu inseamna ca trebuie sa fie singura. Asadar, exista si alte culori deosebite precum bej, caramiziu, verde, bleumarin si alte nuante vibrante care pot fi adaptate cu usurinta intr-o baie de hotel. Ca si model imprimat pe prosop, exista optiunea de-a merge pe un design minimalist, de pilda cel cu dungi.
Insa, pentru multi partea de design este cea mai putin importanta, calitatea prosoapelor din bumbac fiind cea care primeaza, cand vine vorba despre achizitia unor prosoape de baie hotel. Este important ca aceste prosoape sa absoarba apa si in mod evident sa ofere o senzatie fina atunci cand ajunge in contact direct cu corpul.
Pentru un hotel care se aprovizioneaza cu prosoape de baie conteaza ca dupa nenumarate spalari, aceste prosoape se fie intr-o stare buna, iar materialul sa nu se degradeze. Tocmai de aceea, noi venim cu o gama de prosoape de baie calitative atat ca si gramaj, cat si ca material. Varietatea consta si in faptul ca aceste prosoape se gasesc in diferite dimensiuni pentru a satisface cerintele existente pe piata. Acestea fiind de la cele mai mici 30 * 50 cm pana la prosoape de dimensiuni mari precum, 100 * 160 cm.
Asadar, tot ce va ramane de facut este sa alegeti din gama variata de prosoape de baie din bumbac pe care v-o punem la dispozitie, acum la cele mai accesibile preturi.

Vezi si:  Design interior case apartamente Bucuresti

Pagina web informatii, produse – http://www.nikydecor.ro

Prosoape - de - baie - bumbac - hotel
Prosoape de baie bumbac pentru Hotel-550gr/mp.

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.