Ce tipuri de afacer mai putem dezvolta?

Oportunitatile de afaceri sunt din ce in ce mai saturate de atat de multi investitori gata sa acapareze pana si pe ultimul client aflat in piata. Dar mai este o speranta, si anume, afacerile de sezon, si ce ar fi cel mai bun acum, iarna? Una din oportunitati ar fi decoratiunile pentru Craciun, insa este o treaba destul de migaloasa si sunt deja foarte multi care fac acest lucru, asa ca, cea mai eficienta afacere este afacerea brazilor. Nu ma refer neaparat la vanzarea acestor brazi, mai de graba la transportarea lor de la un vanzator de prima mana, la cei care vand direct in piete si spatii special amenajate.

Primul pas ar fi inchirierea unei dube de la o firma specializata in domeniu. Dupa semnarea contractului de inchiriere, te poti apuca de treaba. Trebuie sa te misti repejor pentru ca nu conteaza numarul de kilometri parcursi, ci faptul ca tu inchiriezi acea duba la zi. Pentru ca facerea sa fie si mai profitabila, poti inchiria un van pentru a transporta brazii inafara tarii noastre, iar atunci profitul este mult mai mare decat planuisei tu initial.

Urmatorul pas este sa urmaresti pretul cel mai mic si calitatea cea mai buna la marfa respectiva, in cazul nostru, brazii. Iei destul de multi, asa ca targuieste-te la pret, nu lasa de la tine pentru ca vrei sa iesi in castig, si nu in pierdere. Dupa ce ai stabilit si pretul, te poti duce mai departe la plata si ulterior la incarcarea brazilor. Atentie, cand pleci de la destinatie, incearca sa mergi la consum, pentru ca profitul tau sa fie cat mai mare.

Vezi si:  Apartament cu 4 camere sau casa?

Ajuns la destinatie, poti cauta un cumparator dispus sa iti cumpere toti brazii iar mai apoi, sa pleci repejor catre o noua cursa, ca sa nu cumva sa pierzi momentul si sa ia altcineva brazii cu pretul cel mai mic de pe piata.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.