Ce optiuni de cazare ai atunci cand vii in Bucuresti?

2 minutes, 51 seconds Read

Stii ca vei ajunge in cateva zile in Bucuresti, poate in interes de serviciu sau poate in interes personal. Iti cauti un loc unde sa stai pentru, sa zicem, 4 zile insa inca nu te-ai decis ce hotel sa alegi. Toate camerele par identice iar preturile par cu fiecare cautare pe Google din ce in ce mai piperate. Inainte sa alegi unul din hotelurile din Bucuresti, este intotdeauna o idee buna sa-ti analizezi absolut toate optiunile. Si, poate cel mai important, trebuie sa stii ca o camera de hotel nu este singura ta optiune. Poti de asemenea opta pentru pensiuni in Bucuresti, moteluri si chiar apartamente si garsoniere date spre cazare in regim hotelier.  Si pentru ca probabil despre primele optiuni stii deja suficient de multe aspecte, vreau sa-ti ofer cateva sfaturi pentru situatia in care te decizi sa optezi pentru o garsoniera sau poate pentru un apartament in regim hotelier din Bucuresti.

1. Vizioneaza apartamentul sau garsoniera pe care vrei sa o alegi

Este evident faptul ca nu vei fi in Bucuresti in momentul in care vei incepe sa cauti un apartament sau o garsoniera pentru cazare in regim hotelier. Cu toate acestea, ar fi o idee foarte buna sa incerci sa ajungi cu putin timp inainte pentru a putea viziona macar doua optiuni de la doua companii imobiliare diferite. Motivul este foarte simplu: multe dintre acestea prezinta pe website-ul doar un superb album foto, fara a avea insa apartamentele sau garsonierele prezentate in cadrul acestuia. Asadar, nu vei stii cu siguranta cum arata apartamentul sau garsoniera pana nu vei fi prezent la fata locului.

Vezi si:  Casa cu Zorele, o ferma saxona traditionala transformata in pensiune

2. Cauta un pret cat mai corect! Din toate punctele de vedere!

De multe ori poti faceo greseala capitala atunci cand compari preturile. Nu compara niciodata preturi practicate de companiile imobiliare ce ofera apartamente si garsoniere in regim hotelier cu preturile practicate de proprietarii ce ofera apartamente sau garsoniere in chirie pe termen lung. Apartamentele oferite de catre un proprietar nu sunt neaparat renovate sau in cea mai buna conditie. De asemenea, pretul lor variaza in functie de zona, facilitati, proximitate de parcuri sau mijloace de transport in comun. Pe de alta parte, in cazul unui apartament dat spre inchiriere in regim hotelier, pretul sau include atat cheltuielile pentru o eventuala problema cat si cheltuielile de mentenanta si serviciile standrard oferite de un hotel.

Pretul cel mai mic nu inseamna intotdeauna un avantaj. Compara intotdeauna aceleasi servicii. Iar daca o anume companie ofera aceleasi servicii la un pret de doua ori mai mic decat restul companiilor, ia in considerare si optiunea unei “pacaleli”.

3.  Incearca sa testezi compania imobiliara inainte!

Multe dintre companiile ce ofera cazare in regim hotelier accepta mai multe modalitati de plata: cash, carti de credit sau tranfer bancar. Propune la inceput una dintre ultimele doua modalitati de plata si, in cazul in care observi retineri din partea companiei la care te-ai decis sa apelezi, este momentul sa-ti pui intrebari cu privire la profesionalismul si corectitudinea companiei in cauza. Nu trebuie neaparat sa platesti intr-adevar cu cadrul de credit sau prin tranfer bancar in final. Trebuie doar sa propiu si sa astepti o reactie. Daca totul este in regula, spune ca te-ai razgandit si ca vrei sa platesti cash.

Vezi si:  Paste 2013 - unde sa-l petreci

Asadar, atunci cand cauti cazare in Bucuresti insa esti satul de camere de hotel si receptii, ia in calcul si optiunea unui apartament sau a unei garsoniere in regim hotelier insa ai mare grija cum alegi!

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.