Orice oferte de turism sunt mai ieftine in regim early booking

1 minute, 52 seconds Read

Cred ca deja nu mai sunt persoane care sa nu stie ca atunci cand isi rezerva o calatorie din timp, cum ar fi de pe un an pe altul, atunci pretul este mult mai mic, pentru ca au siguranta ca vor avea turisti si se pot organiza mult mai bine pentru anul care vine si toata perioada care urmeaza.

In fine, ideea e ca gasiti aici oferte de turism cu tarife de early booking, care va vor face sa suradeti si sa va rezervati cat mai repede locuri. Ofertele sunt valabile pana in ultima zi a anului, 31 decembrie, iar cele mai impresionante sunt adevarate chilipiruri.

Cele mai multe, pentru ca este cea mai cautata tara, sunt pentru Grecia. In orice zona a Greciei ai vrea sa ajungi vara viitoare, poti sa o faci la preturi foarte avantajoase. Insa dintre toate, cea mai incredibila este cazarea pentru 7 nopti in statiunea greceasca Parga la doar 19 euro/pers in camera dubla, in perioada 28 aprilie – 12 mai. Statiunea este situata pe coasta de vest a Greciei, cu un port superb, iar in golf se gaseste insula Sfintei Fecioare Maria. Un pret atat de mic pentru 7 nopti de cazare este nemaintalnit, asa ca trebuie sa profiti de el cat mai este posibil. Dar daca nu va doriti sa mergeti atat de repede, nu trebuie sa va faceti griji ca preturile cresc foarte mult. In perioara 12-26 mai cazarea este 35 euro/ persoana, 26 mai 2 iunie 49 euro, 2-9 iunie 65 euro si tot asa. Asa preturi nu am mai intalnit niciodata.

Pentru Revelion, daca doriti sa va distrati in alte tari, puteti sa va faceti rezervari foarte avantajoase in orase mari europene sau chiar capitale europene pline de cultura, pe care puteti sa le si vizitati in cele 3-4 zile in care stati acolo. Este pacat sa nu-ti faci revelionul intr-un loc cu totul deosebit, daca ai oportunitatea si posibilitatea. Nu se stie cand te vei mai intalni cu aceasta ocazie. In plus, orasele disponibile in agentie sunt renumite pentru petrecerile de revelion pe care le organizeaza in centrul orasului, pentru toti cei care doresc sa petreaca alaturi de ei.

Asa ca ganditi-va bine si incepeti sa rezervati de pe acum concediul pentru anul viitor sau pentru revelion pentru ca este mult mai avantajos.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.