wonder-harta-metrou-online-interactiva

Harta Metrou online interactiva

1 minute, 53 seconds Read

wonder-harta-metrou-online-interactivaPentru ca traim intr-o era a vitezei in care cel mai important lucru pentru fiecare individ este timpul am creat o aplicatie care sa iti raspunda nevoilor tale atunci cand folosesti transportul in subteran. Pana in acest moment cautai despre serviciile Metrorex pe internet folosind expresia: harta metrou, iar singurele rezultate pe care le gasesti este o imagine care prezinta traseele celor 4 magistrale si denumirile tuturor statiilor de metrou. Acest proces nu este unul rapid in a indentifica cum poti ajunge la destinatia finala, deoarece necesita atentie sporita in a alege magistrala si toate detaliile care presupune calatoria.

Astfel am simtit ca isi poate face loc pe piata o noua aplicatie. Harta-Metrou.com este un site dedicat transportului in subteran din Bucuresti si are ca avantaj interactiunea simpla cu utilizatorul. Dupa accesarea aplicatiei tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi din lista predefinita statia de pornire si cea de sosire pentru a se configura automat cel mai bun traseu, respectiv scurt, numele magistralelor notate distictiv cu M1, M2, M3, M4 si culorile respective fiecarei magistrale.

Avanjalele utilizarii harta-metrou.com

  • configurarea celei mai bune rute de transport;
  • afisarea rutei sub forma de text, dar si marcarea traseului pe harta Bucuresti online;
  • vezi cu exactitate statia de pornire si cat trebuie sa mergi sau eventual daca schimbi linia de metrou;
  • timpul exact cand soseste trenul in statie;
  • timpul in care vei ajunge la destinatie;
  • lista completa cu strazi, obiective turistice prezente pe harta

Aplicatia este foarte usor de folosit si complet gratuita astfel o poti accesa de cate ori doresti si de oriunde sau de pe orice device (desktop, telefon sau tableta) tot ceea ce trebuie sa ai este o conexiune la internet.

Vezi si:  Invinge-ti limitele la Busteni!

Primeste informatii complete despre intreg sistemul de transport subteran in Bucuresti – Metrorex, stiri, planuri de dezvoltare. In plus pe site gasesti programul complet, informatii necesare despre site, cum te poate ajuta, pretul abonamentelor, regulament de ordine interioara si multe altele.

Metrorex a fost infiintat in anul 1975 pentru a construi o intreaga retea de transport in subteran. Astazi dispune de 52 de statii de metrou si are in plan dezvoltarea a doua noi linii, una care sa duca pana la aeroportul international Henri Coanda, iar cea de-a doua uneste Pantelimon, Piata Iancului, Universitate, Eroilor si Drumul Taberii.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.