Terase Predeal

1 minute, 31 seconds Read

In concediul petrecut la munte, turistii doresc sa petreaca o mare parte din timpul liber in spatiu deschis, admirand natura, de multe ori alegand ca destinatie turistica Predealul.

Cu toate ca exista un numar mare de restaurante Predeal, majoritatea apartinand unor unitati de cazare, sunt foarte putine terase unde se poate servi masa sau o bautura racoritoare in sanul naturii.

Alegerea unei terase pentru o masa copioasa in Predeal este un lucru dificil.

Exista cateva terase concentrate in centrul statiunii, chiar langa drumul principal ce traverseaza, statiunea montana, dar in loc de aer curat ai parte de miasma autoturismelor care traverseaza intr-un ritm infernal Predealul.

Terasa Dragului este una dintre cele mai cunoscute si frecventate terase din Predeal. Eforturile patronatului de a oferi relaxare in conditii cat mai bune sunt rasplatite de numarul mare de clienti.

Pe langa aceasta terasa, mai sunt un numar restrans care ofera conditii excelente pentru relaxare, dar priveaza oaspetele de peisajul minunat al Predealului.

O alta locatie care trebuie mentionata este terasa Predeal Evergreen.

Este amplasata in drumul catre cabana Trei Brazi, la aproximativ 1 kilometru de la Drumul National DN 1.

Aceasta terasa are un meniu diversificat, care incerca sa satisfaca toate gusturile. In curtea spatioasa a vilei Evergreen mai exista o trambulina, un loc de joaca pentru copiii, scranciobe si leagane.

Terasa este amenajata in sanul naturii, printre brazi. Peisajul care poate fi admirat de aici este unul de tinut minte. In departare se vad crestele muntilor milenari.

Terasa Evergreen din Predeal reprezinta alegerea potrivita pentru cei care cauta un moment de relaxare, pentru cei care cauta un loc pentru un ospat delicios sau pentru cei care au venit alaturi de cei mici la munte si vor sa se bucure in liniste de bautura rece servita, fara sa fie deranjati de copiii lor care vor fi prea ocupati cu jucatul.

author

Vila Evergreen Predeal

Alaturi de cunoscuta terasa si restaurant, Evergreen este unitatea de cazare la munte ideala pentru familii cu copii. Adaptata special pentru vacantele la munte impreuna cu copiii, Vila Evergreen ofera toate conditiile unui concediu la munte de neuitat in orice sezon al anului.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.