JetBlue anunta zboruri noi din Chicago catre San Juan

1 minute, 46 seconds Read

JetBlue Airways isi anunta intentia de a lansa un nou serviciu zilnic non-stop de pe aeroportul O’Hare din Chicago catre San Juan. A treia destinatie din Orasul Vanturilor a celor de la JetBlue va fi disponibila incepand cu data de 20 noiembrie.

Zboruri zilnice catre San Juan

Biletele de avion vor fi puse in vanzare in curand. Anuntul a coincis cu afirmarea anagajamentului companiei de a se dezvolta pe insula, avand in vedere privatizarea recenta a Aeroportului din San Juan.

Cea mai mare dintre companiile aeriene din Puerto Rico este incantata sa ofere populatiei puertoricane, care numeste, in prezent, orasul Chicago”acasa”, servicii convenabile pentru a vizita prietenii si familia de pe insula.

Presedintele JetBlue, Dave Barger, crede ca noile zboruri vor completa serviciile existente. Compania va continua sa ofere, in Chicago, tarife competitive si cea mai buna experienta din nori, impreuna cu un bagaj gratuit, cel mai mare spatiu pentru picioare de la clasa economica, gustari si bauturi gratuite, televiziune live gratuita si un echipaj de bord premiat.

Acest anunt reprezinta un pas important pentru Puerto Rico, ca si destinatie de turism. Directorul Executiv al Companiei de Turism Puerto Rico, Ingrid Rivera Rocafort considera ca aceasta noua ruta ii ajuta sa reasigure prioritatea pe care o are accesul aerian pentru propria lor administratie.

Din San Juan, JetBlue ofera la momentul actual zboruri non-stop catre 14 destinatii, zece pe continentul SUA: Boston, Fort Lauderdale-Hollywood, Hartford, Jacksonville, New York (JFK), Newark, Orlando, Tampa, Washington D.C. (Reagan National) si West Palm Beach si patru in Caraibe: Santo Domingo, St. Maarten, St. Thomas si St. Croix.

Vezi si:  Turismul in Grecia

JetBlue opereaza in Chicago din 2007 cu servicii catre Boston si New York (JFK).

Zborurile intre Chicago si San Juan vor fi operate cu o flota de aeronave confortabile Airbus A320 si vor oferi servicii premiate convenabile, locuri allocate, un prim bagaj gratuity, gustari si bauturi gratuite in cantitati nelimitate, scaune confortabile de piele, filme gratuite pe ecranele de pe spatarele scaunelor si mai mult spatiu pentru picioare.

Oficialii orasului Chicago si-au exprimat suportul pentru noul serviciu al celor de la JetBlue, intre O’Hare si San Juan.

Sursă – http://e-zboruri.com/

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.