cleaning-g58d6dbe04_1280

Formula ideală pentru curățenie profesională în spații de business

3 minutes, 20 seconds Read

cleaning-g58d6dbe04_1280Mediul de afaceri are nevoie de soluții eficiente și parteneri de încredere nu doar în ceea ce privește activitatea efectivă a companiilor. De altfel, diverse tipuri de servicii sunt esențiale tocmai pentru ca o firmă să poată funcționa în mod normal, pe domeniul său de activitate. Când ne gândim la servicii, primele categorii pe care le considerăm esențiale în activitatea de business sunt energia electrică și furnizarea de servicii de internet fix / mobil plus telefonie fixă / mobilă. Mai departe, în funcție de nișa pe care activează firma în cauză, diverse alte tipuri de servicii sunt de maximă importanță. În orice situație, iată un alt tip de furnizor esențial – cel de servicii de curățenie profesională pentru spații de business.

Curățenia profesională este acel gen de serviciu căruia nu îi acordăm adesea o importanță prea mare atât timp cât este prestat în mod adecvat, dar a cărui importanță o conștientizăm pe deplin tocmai dacă nu este oferit deloc sau dacă nu este livrat la nivelul de calitate așteptat. Un spațiu care nu este curat – conform celor mai exigente norme în mediul de afaceri – nu este practic funcțional cu adevărat și poate genera o mulțime de probleme pentru companie (probleme de sănătate pentru angajați, imagine afectată în relația cu clienții, productivitate mai slabă a echipei, un mediu de lucru dezordonat și obositor etc.).

Indiferent dacă ne referim la spații de birouri, spații comerciale sau spații industriale (parcuri logistice, zone de producție, hale și depozite), serviciul de curățenie profesională este esențial. Ideal este să se externalizeze partea de servicii de curățenie către o firmă specializată pe zona B2B. Doar așa se va acționa în mod ideal de fiecare dată, siguranța prestării serviciului va fi deplină, iar costurile vor fi mereu predictibile.

Vezi si:  Procedura de arhivare a documentelor. Reguli pe care oricine trebuie sa le știe

Care este formula ideală pentru curățenie profesională în spații de business? Pe scurt, sunt necesare 3 elemente de bază: personal specializat, bine instruit, cu experiență relevantă în domeniu + echipamente profesionale de lucru, de ultimă generație + soluții de curățenie ecologice, prietenoase cu mediul, dar eficiente. Cu un bun management al serviciului de curățenie profesională se va ajunge constant la rezultate optime, fără compromisuri. Compania care solicită un astfel de serviciu de curățenie profesională scapă de orice griji în această privință, căci are garanția că totul va fi la nivelul anticipat, fără excepții. O firmă de curățenie profesională trebuie să acționeze rapid, cu rezultate perfecte.

Echipamentele și soluțiile sunt puse în valoare de calitatea umană – personal selectat cu atenție și foarte bine pregătit pentru o astfel de muncă. Deși curățenia poate părea o muncă simplă din punct de vedere al metodelor de acțiune, nu oricine poate presta o astfel de activitate repede și excelent, este nevoie de experiență și de cunoașterea modului de acțiune, cu folosirea corectă a echipamentelor și a soluțiilor existente pentru fiecare tip de suprafață.

„Când avem grjiă de locul în care ne desfășurăm activitățile și acesta o să aibă grijă de noi. Totuși igienziarea frecventă a spațiului de lucru consumă resurse de timp și energie. Iar astfel de resurse sunt esențiale pentru o companie. Așadar, am vent cu o soluție! Ne-am împrietenit cu o companie elvețiană, ne-am însușit standarde calitative de top și am dat naștere firmei Forbec Services. Astfel, de 10 ani, venim în sprijinul companiilor din Cluj-Napoca și din împrejurimi și le oferim posibilitatea de a beneficia la maximum de avantajele unui mediu de lucru curat și sănătos”, se menționează pe www.forbec.ro, website-ul oficial al uneia dintre cele mai dinamice firme de curățenie profesională din zona Cluj.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.