Cum iti alegi domnisoarele de onoare?

author
1 minute, 39 seconds Read

O intrebare la care gasim destul de greu raspunsul potrivit. Simpla si complicata totodata, alegerea domnisoarei de onoare este o misiune ce necesita un anumit timp de gandire, nu putem lasa totul la voia intamplarii. Iata cateva sfaturi menite sa te ajute in acest sens.

Pe cine sa alegi domnisoara de onoare?

Prietene, surori, verisoare…decizia nu este una usor de luat. Teama de a nu supara pe cineva este principalul motiv pentru care domnisoarele de onoare se aleg mai greu. Insa, nu uita ca, in primul si in primul rand este o alegere persoanala si nu trebuie sa te lasi influentata. Vorbeste cu viitorul tau sot pentru a analiza situatia daca nu reusesti sa iei o alegere in mod natural.

Cel mai bine este sa alegi o persoana in care ai incredere si care va accepta cu entuziasm propunerea facuta. O persoana care te va ajuta cu pregatirile de nunta, cu alegerea rochiei de mireasa, cu organizarea petrecerii burlacitelor si care sa te asculte in cazul in care, din cauza stresului, simti ca o cam iei razna.

Cel mai important este sa nu alegi o persoana doar pentru a-i face acesteia pe plac sau pentru a nu o supara. Alege o domnisoara de onoare din cercul de prietene.

Cate domnisoare de onoare?

Evident, aceasta alegere iti apartine si va depinde, in egala masura, de numarul de invitati de la nunta. Pentru o nunta mai restransa, una sau doua domnisoare de onoare sunt suficiente. Pentru o casatorie de dimensiuni medii sau mari, trei-cinci domnisoare de onoare sunt de ajuns. Consulta-te cu viitorul tau sot in aceasta privinta pentru a te asigura ca va fi echivalent cu numarul de cavaleri de onoare. Cel mai bine este sa armonizezi cifrele, mai ales atunci cand vine vorba de poze, acestea trebuie sa arate foarte bine. Domnisoara de onoare este mai mult o traditie decat o obligatie.

Vezi si:  Despre gheata carbonica

Este nunta ta, tu esti cea care ia deciziile.

Sursa: https://www.mariage.be/conseils-mariage/comment-choisir-ses-demoiselles-d-honneur.asp

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.