asta

Sali nunti in Timisoara, gasesti usor online

2 minutes, 2 seconds Read

astaDeja uitat, visul fetitei cu un cal alb, se transforma intr-o masina normala, iar printul din poveste intr-un manager obisnuit. Sala de bal fabuloasa a Cenusaresei, cu melodii feerice cantate la vioara, se transforma in sala de nunta cu melodii cantate la chitara sau la acordeon, cu tinute chic, lumanari in sfesnice, flori si fructe frumos asezate pe mese langa tacamuri, farfurii si pahare. Ce ar putea fi mai romantic? Ei bine, daca ai decis ca vrei sa organizezi o nunta de poveste, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa alegi o sala de nunta, selectand melodiile preferate, decoratiunile si accesoriile care vor lasa o impresie placuta asupra invitatilor.

Sala de nunta poate fi intr-o lume diferita, aceasta tema avand sute de variante de realizat, ce sunt pur si simplu nelimitate. Printre cele mai interesante sunt salile de nunta din Timisoara, care pot fi vizualizate pe site-ul nostru SaliNuntiTimisoara.ro, si unde puteti descoperi o varietate de locuri in care sa va desfasurati celebrarea celui mai fericit eveniment.

In general salile de nunta sunt bazate pe scenarii din basme, cu un set de elemente magice si caractere distinctive, ce dau o atmosfera speciala. In cazul in care nu v-ati decis asupra unui concept al locului de desfasurare, va oferim sugestii pe care le puteti lua in considerare si care reflecta ideea de actiune fantastica.

Sali nunti in Timisoara gaseti usor pe site-ul nostru. Spre exemplu in Timisoara exista o firma mai speciala denumita La Russe, cu 3 sali de nunta, unde va puteti bucura de o atmosfera cu adevarat festiva, de ospitalitatea si cordialitatea salii de nunta. Pentru manager este foarte important confortul fiecarui oaspete, incercand sa creeze toate conditiile pentru o nunta de vis. La Russe are trei sali de nunta cu capacitati de 80, 90 si 170 de locuri. Pentru ca le pasa de clienti, decoratiunile sunt oferite din partea casei, punand la dispozitie 10 variante de culori sau putand alege intre vaze cu pene de strut sau vaze cu flori. La intrare poate fi oferita o arcada de flori si un covoras rosu iar pentru poze sunt amenajate locuri cu adevarat speciale.

Vezi si:  Cum se alege sonorizarea pentru petreceri

Sali de nunta, incapatoare si spatioase nu dispun de tavan foarte inalt iar iluminarea se face cu spoturi luminoase. Peretii sunt simpli si creeaza o imagine de fundal, de sala spatioasa, iar din loc in loc sunt amplasate plante naturale care creeaza aspectul de viu. Pentru meniu si alte detalii va asteptam pe site-ul nostru SaliNuntiTimisoara.ro.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.