cabanastraja

Cazare in Straja, la pensiuni turistice, este o treaba simpla daca abordati subiectul la nivelul internetului contemporan

1 minute, 30 seconds Read

cabanastrajaStraja este o statiune montana aflata la o altitudine de 1445 m, in muntii Valcan, aproape de localitatea Lupeni (la aproximativ 8 km).La randul ei , localitatea Lupeni este amplasata la aproximativ 110 km de Deva, care este cel mai cunoscut oras din regiune. Cand mergeti la Straja, aveti in vedere la diferenta de nivel; localitatea Lupeni este la aproximativ 700 de metri fata de nivelul marii, iar statiunea Straja este la 1445 de metri fata de nivelul marii; o diferenta de nivel relativ mare pentru cei 8 km distanta.

Dar sa ne intoarcem la cazare in Straja.

Pensiunile din Straja, va ofera variante de cazare, la standarde inalte. Preturile sunt alese cu mult bun simt chiar daca avem de a face cu unitati de top in domeniul cazarii. In plus aici , aveti non stop diverse pachete turistice, care au scopul sa ofere variante de agrement pentru turistul care alege cazare in Straja.

In Straja, aveti tabere de vara, tabere de toamna, posibilitatea de excursii cu exceptia anotimpului geros. Oferta turistica de la Straja, vine in intampinarea clientilor cazati la straja si cu programul „O saptamana la munte” sau iarna vine cu organizarea de evenimente ca sa se poata petrece cu placere Craciunul si Revelionul la munte in Straja.

Schitul din Statiunea Straja

Schitul

Ca si obiective turistice, aveti posibilitatea in fiecare an, de Vinerea Mare, sa parcurgeti, „drumul crucii”, impreuna cu alte aproximativ 4000 de persoane si in jur de 20 de preoti, drumul pana la schitul Straja, o procesiune ortodoxa , care reface drumul parcurs de Hristos, spre Golgota, cu cele 14 popasuri.

Vezi si:  Cum iti poti valorifica investitia imobiliara de acum cativa ani?

O alta atractie turistica spre care pot merge turistii cazati la Straja, este Varful Straja care are 1868 de metri si care este unic prin semetia lui si frumusetea peisajelor.

Va asteptam cu drag si pentru alte atractii, care a va face stationarea placuta si de revenit!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.