plum media agency

Un site nou pentru Plum Media in 2018

2 minutes, 15 seconds Read

Plum Media si-a schimbat designul website-ului. Au hotarat sa faca aceasta trecere pentru ca o agentie de web design si promovare online trebuie sa cunoasca importanta unei imagini clare in mediul online. Cu aceasta ocazie, au renuntat la platforma dezvoltata pe framework-ul Smarty si au trecut pe o platforma mult mai flexibila WordPress, siteul a putut fi customizat mult mai usor, iar experienta utilizatorului a devenit mult mai buna.

Un nou site pentru Plum Media Agency in 2018

Siteul are acum un aspect nou, usor de parcurs, in tendinte cu ceea ce se asteapta utilizatorii sa gaseasca la firma de web design. Cand au facut aceasta schimbare de design, cei de la Plum Media s-au gandit ca site-ul lor ar trebui sa arate de impact si sa fie in concordanta cu serviciile pe care le ofera.

Odata cu schimbarea designului siteului, portofoliul de clienti a fost updatat si mai bine organizat.

Plum Media este „pusa pe treburi mari in 2018”. Ei sunt in continua extindere. Si-au schimbat deja aspectul siteului, dar planurile lor nu se opresc doar aici. Noi angajati au fost cooptati in echipa de la Plum Media. Aveau nevoie de oameni noi responsabili si cu ambitii mari astfel incat sa poata livra noi proiecte deoarece cerearea pentru serviciile celor de la Plum Media este din ce in ce mai mare.

Din 2009 tot livreaza proiecte de calitate si care au adus rezultate brandurilor cu care au colaborat, astfel ca cererea pentru serviciile celor de la Plummedia a devenit din ce in ce mai mare. De aceea, persoane noi au fost angajate in mai multe domenii printre care sunt incluse dezvoltarea web, web design, copywriting si seo.

Vezi si:  Necesarul minim de utilaje în care să investești pentru carmangeria ta

Este anul 2018, iar cei de la Plummedia vor sa vina cu schimbari de la A la Z. Si-au schimbat designului site-ului, schimband totodata si platforma, au angajat oameni noi si cauta sa angajeze alte persoane.

Pe langa toate aceste aspecte, exista si alte palnuri mari de viitor. Printre acestea se numara diversificarea serviciilor. In momentul de fata serviciilor oferite sunt cele de Webdesign ce contin, webdesign pentru siteuri de prezentare, design grafic si webdesign pentru magazine virtuale.
In schimb, serviciile de promovare online includ Google Adwords, Facebook Ads, SEO sau optimizare de siteuri pentru motoarele de cautare si servicii de copywriting.

In viitorul apropiat se astepta adaugarea de noi alte servicii in sectiunea marketing online.

Plummedia incepe anul cu schimbari radicale si tinteste cat mai sus. Toate aceste schimbari se pot vedea pe website, se pot vedea in noile proiecte pentru care lucreaza, prin membri noi care au intrat in echipa si prin planurile de viitor.

Anul 2018 pentru Plum Media se anunta un an nou plin noi opurtunitati si de rezultate esentiale pentru brandurile cu care colaboreaza.

Portofoliu Plum Media

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.