Adele vorbeste despre cartea care i-a schimbat viata

Adele vorbeste despre cartea care i-a schimbat viata

author
1 minute, 50 seconds Read

Adele si-a schimbat stilul de viata si a luat pe toata lumea prin surprindere. Aceasta a fost blamata de foarte multe persoane ca a slabit foarte mult insa foarte multi au apreciat-o si au sustinut-o. Acceseaza aceasta pagina pentru a vedea cat de criticata si cat de sustinuta a fost de fapt Adele.

    Cum a reusit vedeta sa slabeasca atat de mult?

Ei bine, artista in varsta de 32 de ani a marturisit ca o carte a ajutat-o sa isi schimbe complet felul de a gandi. Mai exact, este vorba despre cartea “ Untamed” scrisa de Glennon Doyle si cuprinde modul prin care iti poti simplifica viata. Din aceasta carte vei invata cum sa incetezi sa mai ai asteptari de la ceilalti.

Mai mult decat atat, Adele si-a indemnat fanii sa citeasca aceasta carte „Sunt atât de pregătită pentru mine după ce am citit cartea asta.” Artista a ramas impresionata de aceasta carte si a avut ocazia sa invete foarte multe lucruri noi „Niciodată nu am știut că eu sunt singura responsabilă pentru propria mea fericire și libertate. Cine știa că propria noastră eliberare îi face liberi și pe cei din jurul nostru? Pentru că eu nu știam. Mă gândeam că suntem nevoiți să fim stresați, descurajați, confuzi și egoiști, asemenea unui personaj Disney”, a mentionat Adele.

Aceasta carte a fost lansata in luna martie. Mai exact, dupa izbucnirea pandemiei in Statele Unite si a primit aprecieri din partea foarte multor vedete. Celebritatile care au citit aceasta carte si care s-au declarat pur si simplu impresionate sunt : Mandy Moore, Chelsea Handler si Reese Witherspoon.

Adele a slabit enorm de mult inca din luna mai atunci cand a implinit frumoasa varsta de 32 de nai. Artista a fost acuzata ca a facut acesta schimbare pentru a avea parte de mai multa publicitate dar o sursa din anturajul ei a declarat ca a avut mai multe motive pentru care sa faca aceasta schimbare „Adele a slăbit pentru ea. Faptul că s-a mutat în Los Angeles, acumulat și cu presiunea de a arăta într-un anumit fel venită din partea industriei, cu siguranță acestea au fost lucrurile care au motivat-o”, a spus o sursa din prejma vedetei.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.