Jocurile Gotham Knights si Suicide Squad: Kill The Justice dezvaluie primele informatii oficiale

author
1 minute, 27 seconds Read

Recent, la evenimentul care se invarte in jurul temei pop culture, faimosul DCFanDome a avut drept obiectiv sa dezvaluie numeroase informatii cu privire la viitoarele proiecte ale universului DC, fie ca vorbim despre filmele de la cinema, dar si despre domeniul jocurilor video.

Dupa ce s-au descoperit printre altele, primele trailere de la Syder Cut, Wonder Woman 1984 si faimosul The Batman, fanii DC au avut bucuria de a descoperi primele informatii cu privire la doua jocuri viitoare din universul DC, cu Gotham Knights alaturi de Warner Bros Montreal si Suicide Squad : Kill The Justice alaturi de Rocksteady.

Gotham Knights- Adio Batman. Este un joc foarte asteptat de catre toti fanii celebrei saga. In orice caz, au fost multe zvonuri cu privire la acest joc, de foarte multa vreme. Si se pare ca jocul ii va uimi pe toti fanii din lumea intraga… in sensul bun al cuvantului. In primul rand nu este un joc cu Batman in adevaratul sens al cuvantului, deoarece Batman se pare ca a disparut. Proiectul nou este mai larg si mai ambitios, cu faimoasa curte a Bufnitelor in centrul sau. Va trebui deci sa contam pe ceilalti patru discipoli ai lui Batman.

Suicide Squad. Este, dupa Batman Knights, cel mai asteptat joc al momentului. Studioul Rocksteady a adaptat perfect serialul. Dar, va veni cu unele deceptii, deoarece este vorba doar despre un joc next-gen. Dar vestea cea buna este ca se poate juca in solo sau multiplayer, pana la 4 jucatori. La fel ca si celelalte jocuri, va fi un joc la a treia persoana in lumea deschisa din orasul Metropolis. Vor fi cel putin patru personaje, precum Harley Quinn, King Shark, Boomerang si Dead Shot si fiecare va avea propriul sau gameplay variat si propriile sale aptitudini.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.