Cum scrii un anunt pentru un site de anunturi gratuite

Site-urile de anunturi gratuite au devenit destul de populare, tocmai pentru ca in timp si-au aratat utilitatea. Prin intermediul acestora oamenii reusesc sa vanda ori sa cumpere ceea ce au nevoie la preturi bune, sa-si gaseasca joburi, cazare etc. Cu cat site-ul este mai cunoscut, cu atat mai multe sanse sunt sa gasesti ceea ce ai nevoie in mai multe variante.

Este destul de usor sa folosesti un astfel de site pentru propriile tale anunturi, totusi, un dezavantaj ar putea fi acela ca atata vreme cat sunt foarte multi cei care il folosesc, sunt si foarte multi competitori, oameni care au postat deja anunturi similare cu al tau si care ar putea gasi un cumparator inaintea ta. Iata deci cateva sfaturi care sa te ajute sa creezi anunturi care sa atraga atentia si sa aiba efect asupra cumparatorilor.

1. Fii succint si ofera informatii relevante

Nimanui nu ii place sa citeasca foarte mult cand sta la calculator si mai ales pe un site de anunturi, tocmai de aceea este important ca in anuntul pe care il construiti sa incercati sa concentrati doar acele informatii care sunt relevante pentru cumparator.

Incercati sa oferiti informatii clare si complete in anunt, acestea vor spori nivelul de incredere al celorlalti in dumneavoastra.

2. Nu neglija titlul

Titlul unui anunt trebuie sa fie sugestiv pentru intreg anuntul. Aici trebuie sa concentrati cele mai importante informatii. De asemenea este important ca aici sa includeti cuvinte cheie. De exemplu, daca aveti de inchiriat o garsoniera, specificati Inchiriez Garsoniera, in zona, plus alt avantaj pe care il considerati relevant si atractiv.

E bine ca titlul sa contina informatii utile si nicidecum vagi, ori spectaculoase, dar care nu ajuta cumparatorul. “Super oferta!”, “Ocazie apartament”, nu spun foarte multe spre deosebire de un titlul care include informatii concrete.

3. Adauga imagini clare

Imaginile intotdeauna sporesc increderea celor care iti vizualizeaza anuntul. Nu doar ca ii ajuta sa vada exact cum arata ceea ce propui spre vanzare, dar in acelasi ii ajuta sa vada ca anuntul este unul real, in care poate avea incredere.

E bine ca imaginile sa fie cat mai clare, suficient de bine luminate, facute la o rezolutie buna.

4. Lasa informatii de contact complete

Informatiile de contact sunt foarte importante. Verifica de mai multe ori daca ai scris numarul de telefon corect. De asemenea, este bine sa lasi si o adresa de mail pe care sa poti fi contactat. Sunt utilizatori care prefera mail-urile si utilizatori care prefera telefonul, este bine sa ai la dispozitie informatii de contact si pentru unii si pentru ceilalti.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.