sisteme supraveghere video

Cum configuram sistemele de supraveghere video

author
2 minutes, 46 seconds Read

sisteme supraveghere video

In principal trebuie sa alegem o camera video, orice fel de camera doriti.Apoi sa va hotarati in privinta detaliilor.De exemplu, de ce sunteti interesti mai exact, detalii legate de mediul si locul unde doriti sa fie instalate camerele de supraveghere, de momentele in care doriti sa inregistreze, ziua sau noaptea, parametrii si cadrele (cat si pana unde poate filma).Apoi trebuie sa va hotarati de unde urmariti filmarile, de pe televizolor, laptop, telefon.Obiectul sau persoana care doriti sa fie monitorizata, trebuie specificata, astfel camera sa se concentreze doar asupra sa.De asemenea, trebuie precizat daca doriti una sau mai multe sisteme de supraveghere video.

Trebuie luate in considere  toate aceste detalii, pentru ca profesionistul care va monteaza camera sa faca exact ceea ce doriti dumneavoastra si sa va ajute sa aflati toate informatiile de care aveti nevoie in cel mai eficient mod.

Dupa cum vedeti, sistemele de supraveghere video pot fi foarte complexe, dar sa nu achizitionati niciodata asa ceva, sau sa instalati fara sa cunoasteti marfa si toate detaliile despre produs.

Nu va luati dupa pretul cel mai mic, pentru pe cat e de mic pretul, pe atat e si calitatea.Si nu tratati aceasta problema intr-un mod pasiv si superficial, pentru ca e chestiune destul de serioasa si trebuie tratata ca atare.Sunt multe companii care vand sisteme de supraveghere video, la diferite preturi si sub diferite forme de promovoare, si de aceea trebuie sa ne interesam despre ce e vorba sau stim macar care e baza acestor sisteme, fara sa dam bani degeaba. 

Vezi si:  Cele mai interesante solutii impotriva gandacilor de bucatarie

Am vorbit mai sus despre lumina in sisteme de supraveghere video

Lumina este foarte importanta, si din moment ce camera video capteaza imaginile diferit de ochiul uman, bineinteles ca iluminarea trebuie proiectata cat de eficient se poate.Cu cat esti mai clar in alegerea tipului de lumina, cu atat imaginile vor fi mai clare si mai exacte.Instrumentul folosit pentru stabilirea gradului de iluminare  este luxmetrul.

Cum se inregistreaza imaginile?

Imaginile sunt inregistrate cu ajutorul echipamentelor de specialitate, oferind data si ora exacta, evenimentele petrecute, persoanele participante, locul si asa mai departe.Imaginile inregistrate vor putea fi vizualizate de catre proprietar  si bineinteles dupa autentificare,astfel incat, doar detinatorul  camerelor de supravghere sa poata vedea inregistrarile.

Sistemele de supraveghere video au foarte multe avantaje.Pot transmite in timp real imaginile inregistrate de camera, se pot orienta pe o zona suspecta si pot transmite mesaje de alarma, pot pastra inregistrarile timp de 30 de zile, pot prelucra imaginile in caz ca ele contin personae sau lucruri ce trebuie prevazute de lege.

Controlul acestor sisteme e la fel de complex, pentru ca se face din dispecerat, unde sunt prezenti mereu doi operatori, cel putin, care controleaza si manevreaza inregistrarile prin intermediul diverselor echipamente si instrumente specializate.

In concluzie, sistemele de supraveghere video va fac viata mai usoara si pot fi un ajutor garantat, dar inainte sa achizionati unul, cititi toate instructiunile de folosire, modul in care functioneaza, preturile, calitatea, pentru ca toate difera si daca esti in necunostinta de cauza, nu vei ajunge niciodata la rezultatul dorit.

Complexitatea acestor sisteme a facut sa devina populare si extreme de folosite in ziua de azi si sunt una dintre cele mai eficiente creatii ale tehnologiei.

Vezi si:  Reparatii aer conditionat - un serviciu necesar verii

Intrati pe http://www.alarme-supravegheri-automatizari.ro si veti afla tot ceea ce trebuie sa stiti.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.