Lumea papusilor de azi

1 minute, 16 seconds Read

Papusile de azi nu se compara deloc cu cele din copilaria noastra. Interactive, muzicale, papusile de azi formeaza o lume fascinanta pentru fetite, si nu e surprinzator faptul ca interactiunea cu acestea devine activitatea lor preferata.

Papusile interactive au senzori de voce situati pe diferite parti ale corpului. O data ce sunt atinsi, senzorii declanseaza functii care mai de care mai amuzante.

O astfel de papusa cu senzori de voce este papusa Ioana, care iti spune peste 250 de propozitii uzuale, si iti canta. Papusa Ioana se poate gasi in mai multe variante, in functie de tematica aleasa: Ioana la scoala, la doctor, in vacanta, etc.

O alta papusa speciala care trebuie ingrijita in permanenta este papusa Ciciobello . Ea intruchipeaza un bebelus bolnavior. Cicciobello se manifesta in moduri diferite: plange, i se inrosesc obrajorii din cauza febrei. Nu ne  ramane decat sa avem grija de ea, cu ajutorul accesoriilor din cutia papusii: o seringa, un termometru, o sticluta cu sirop, o sticluta cu lapte, un stetoscop.

O papusa interactiva extrem de indragita de copii este Baby Amore Pipi Popo. Aceasta are functii mai neobisnuite pentru o papusa: dupa ce termina de mancat, isi face nevoile intr-un scutec, ca un bebelus adevarat. Copilul poate astfel invata cum sa schimbe un scutec, luand pentru putin timp rolul parintelui.

Papusile moderne sunt concepute in asa fel  incat sa fie in permanenta interactiune cu copilul, ajutand la o dezvoltarea eficienta a limbajului, a comunicarii. Lumea papusilor de azi e de-a dreptul fascinanta, atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici.

author

piticulvesel

Magazinul online Piticul Vesel este locul de unde poti achizitiona jocuri, jucarii si produse pentru copii.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.