Apartament cu 4 camere sau casa?

1 minute, 31 seconds Read

Cei interesati de apartamente cu 4 camere in Bucuresti sunt de regula persoane cu familii mari, avand cel putin 2 copii, cu o situatie materiala cel putin medie. Aceasta piata imobiliara nu are un volum considerabil, insa nu este neglijata de agentiile imobiliare, datorita sumei mai mari tranzactionate in cazul vanzarii acestui tip de apartamente. In ultimii ani, aceasta piata intra in conflict cu piata de case de vanzare din Bucuresti sau din judetul Ilfov, un apartament cu 4 camere situat intr-o zona buna a capitalei ajungand sa coste cat o casa.

Daca vorbim de confort, casele au avantajul de a fii de regula mai spatioase si mai intime decat apartamentele, ceea ce duce la scaderea cererii pentru acest tip de imobile in detrimentul caselor. Incercand sa reduca decalajul de confort, unii dezvoltatori imobiliari s-au gandit sa construiasca apartamente cu 4 camere in complexe rezidentiale cu vedere catre gradini interioare, sau catre lacuri, sporind astfel confortul locuintelor in Bucuresti. Totusi, oferta de apartamente de vanzare din Bucuresti cu 4 camere atrage din ce in ce mai putine persoane interesate, din cauza crizei imobiliare pe de-o parte si din cauza interferentei cu piata de case de vanzare din Bucuresti pe de alta parte.

Daca un apartament cu 4 camere se vinde in Bucuresti cu o suma cuprinsa intre 90.000 si 200.000 euro in functie de zona in care este situat si de dotari si finisaje, casele se vand cam la aceleasi preturi, numarul de camere fiind cel putin 4, proprietarul acesteia putand beneficia si de curte si implicit de un loc de parcare (in curte sau intr-un garaj).

Vezi si:  Cum poti cumpara o casa, in urma unei executari silite in Sibiu

In concluzie, oferta de apartamente de vanzare cu 4 camere in Bucuresti intra in aceeasi raza de interes in care se afla si oferta de case de vanzare, preturile fiind comparabile, avantajele fiind de partea caselor in detrimentul apartamentelor care nu ofera lafel de mult confort si intimitate.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.